close
Меню

Огляд Олівем-1000. Рецепт зволожуючого крему

Огляд Олівем-1000. Рецепт зволожуючого крему

   Сьогоднішній випуск я хочу присвятити огляду емульгатора, а саме Олівем-1000. Багато вже знайомі з талантами цього натурального емульгатора, деякі зіткнулися зі складнощами. Особливо останнім часом часті нарікання на те, що продукт змінився. Вирішила і я потестить Олівем. Креми на Олівемі зазвичай виходять легкі, повітряні і швидко вбираються в шкіру, що не може не додати плюсів цьому емульгатору.

Давайте ближче розглянемо Олівем -1000 на прикладі зволожуючого крему для будь-якого типу шкіри.

ЖФ

Олівем-1000 - 4,0

- Масло кокоса нераф. 3,0

- Масло ши нераф. 3,0

- Олія мигдалю солодкого раф. 10,0

- Каприлово-каприкові тригліцериди 4,0

Lecigel 0,15

ВФ

- Гідролат вівса 66,0

Алантоїн 1,0

АФ

- Феноксиетанол 0,8

- Д-пантенол 3,0

Гіалуронат натрію нанорозмірний 1% розчин - 4,0

- Ефірна олія троянди 5 крап. на 100,0 крему

 

   Приготування: зважуємо емульгатор, олії, тригліцериди і плавимо на водяній бані, диспергуємо в ЖФ Lecigel. В іншій ємності підігріваємо гідролат і розчиняємо в ньому алантоїн. Змішуємо обидві фази за допомогою міні-міксеру і залишаємо остигати. Коли суміш повністю охолола, вводимо активи, консервант і ефірну олію. Ще раз все перемішуємо.

   Результат мені сподобався: крем вийшов повітряний, з легкою текстурою та швидким поглинанням, не пливе і не рідкий, красивого білого кольору. Шкіру не забілює, після себе залишає приємне оксамитове відчуття. Проблем з розчиненням і подальшої текстурою крему у мене не було.

   Не забувайте, що Олівем-1000 це рішення для створення дитячих кремів. Його властивість робити крем ніжної текстури, що легко вбирається та відповідає вимогам для крему під підгузник.

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close