Нерафінований батер ши органік
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Нерафінований батер ши органік

 Для гладкої шкіри

і красивих рук. Вітаміни А, Е, F захищають шкіру від напастей ззовні, олія профілактує комедони. Органічний еліксир, загоює і зволожує волосся, шкіру і нігті

  • 50 г

77,00 ₴

77,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Батер ши нерафінований

Метод отримання: ручна холодна перетирання, органічна біоякість
INCI:  Shea (Butyrospermum parkii) Butter Raw and Bio
Активні речовини: лінолева, пальмітинова, олеїнова кислота; вітаміни групи В, С, А, D, Е, F, магній, фолієва і корична кислота, залізо і калій, фітостероли, токофероли

Також цей товар можна купити оптом

Збите масло ши

Чудо-масло, ручна робота кооперативу жінок Буркіна Фасо. Цінний склад батера ши затребуваний в косметиці. Маючи в косметичці невеликий шматочок цього батера, вважайте себе непереможною і неперевершеною. Багато наносять на шкіру і волосся прямо в чистому вигляді. Органічна якість все-таки! 

Шкіра суха або зневоднена в будь-який час повинна отримувати трохи турботи від диво-батера. Багатий жирнокислотний склад масла ши (багато олеїнової кислоти та її гліцеридів) корисний зазначеним станам шкіри. Якщо в будинку є немовлята, запасіться цим маслом: ванночки, креми, масажі сподобаються малюкам.
Декольте і шия потребують спеціального догляду, скористайтеся ж перевагами ши. Антиоксидантні таланти батера теж важливі: не змушуйте шкіру страждати від обезвоженості і стягнутості.

Проблемній шкірі буде легше загоїти запалення і відновити здоровий водно-жировий баланс, якщо в догляд ввести каріте. Зволоження та протизапальний бар'єр шкірі гарантовани. Особливо в міжсезоння, коли вологість повітря може зіграти з примхливою ​​шкірою злий жарт. Масло некомедонно, просто знімайте залишки зі шкіри.
До прийому сонячних ванн зволожите шкіру кремом з ши, а після вечірніх купань в душі повторіть процедуру живлення шкіри. Тоді засмага ляже рівно, а ви не обгорите: в ши природою вбудований несильний УФ-фільтр.
Волосся сприймає каріте з дивовижною швидкістю, йому воно приносить величезну користь. Колорованому волоссю допомагає продовжити
яскравість кольору, сухому і ламкому додасть сил, зміцнить випадаюче волосся, а у довгого волосся пропаде така проблема як посічені кінчики.

Нігті теж потребують турботи і догляду. Тут схема вкрай проста: втираємо на ніч в ніготь і нігтьове ложе. На ранок кутикула приємно зволожена, ніготь блищить, а настрій чудовий!

Властивості:
- Органічна якість, зволожуюча;
-
Антиоксидантна;
- Пом'якшувальна;
- Відновлююча;
- Протизапальна;
-
Фотозахисна.
Косметичне застосування: 1-100%
- Дитяча та підліткова косметика;
- Креми живильні і зволожуючі;
- Мило та гелі для душу;
- Домашня аптечка: загоюючі бальзами, пом'якшувальні мазі;
- Ванночки для ніг та мазі для стоп;
- Догляд за волоссям;
-
Легкі склади для проблемної шкіри;
- Бальзами для губ, нігтів і кутикули.
РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02779
Новий
3 од.
chat Коментарі (18)