ᐈ Пілінг-емульсія 50% - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пілінг-емульсія 50%

Гліколевий пілінг

30% плюс 20% фруктових кислот. Чудовий засіб для омолодження шкіри: розгладження мікрорельєфу і посилення еластичності.

  • 25 г

49,00 ₴ Без податку

49,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Пілінг-емульсія 50%

Склад: вода очищена, кислоти (гліколева 30%, яблучна 5%, лимонна 5%, 5% молочна, винна 5%), консервант фенокситанол (еуксіл)
Концентрація кислот: 50%
рН 1,4

Відбілююча сироватка

 Відбілююча емульсія містить 30% гліколевої кислоти. Це найпотужніший наш пілінг-склад. Він являє собою другий етап пілінгу шкіри - відлущування верхнього шару епідермісу. Після тижня використання предпілінг-емульсії переходять безпосередньо до пілінгу. Якщо немає часу, предпілінг можна пропустити, але з ним курс буде більш повним. 
 

Кислотний коктейль з'їдає баласт віджилих клітин шкіри з її поверхні. При курсовому застосуванні емульсія сприяє ослабленню пігментних плям і вирівнює колір. Злущується верхній шар клітин, фруктові кислоти активують механізми захисту і відновлення шкіри. Саме такий підхід допоможе виробленню рідного колагену.      

Гусячі лапки і розширені пори зникають, а глибокі зморшки стають менш помітними. Шкіра на декольте дуже добре реагує на такі пілінг-процедури.
 

АГК-косметика не просто покращує шкіру, вона оздоровлює її відразу на трьох рівнях: клітинному, молекулярному і тканинному. Зібрані разом, кислоти підсилюють один одного: відбілюють, відлущують, розгладжують.

Ваше завдання в період пілінгів: зволожувати і захищати шкіру від УФ-випромінювання.

При постакне регулярні відбілюючі процедури освітлять шкіру: вже в перші 3 тижні після застосування шкіра стане рівніше і чистіше, а пори звузяться.
 

Пілінг-емульсія хороша для домашнього застосування: кислий рН плюс концентрований розчин кислот. При розумному застосуванні приносить шкірі всього тіла здоров'я, а вам - радість від зовнішнього вигляду. Біогель для видалення кутикули нігтя зробить манікюр легким і швидким, рецепт простий.

Застосування. Емульсія наноситься пензликом в кілька шарів на попередньо очищену шкіру. Шар за шаром, давайте їм висихати перед нанесенням наступного. Почервоніння і пощипування шкіри виникають завжди, тому орієнтуйтеся на власні відчуття.

Пілінг домашній - відмінний варіант, дозволяє не поспішаючи навести красу. Зазвичай наносять 3-5 шарів пілінг-емульсії для однієї вечірньої процедури. Склад потрібно змити з лиця після 1-3 хвилин аплікації (це в середньому, шкіра реагує по-різному) теплою водою з рН 7-8 (або нейтралізуючим розчином). Нанести зволожуючий гіалуроновий догляд і стежити за водопостачанням шкіри, яка може вимагати вологу додатково.

 Властивості:

- Потужна зволожуюча,
- Відлущуюча,
- Освітлення пігментних і застійних плям,
- Очищення і звуження пор,
- Прискорення регенерації клітин.

 Косметичне застосування:

збовтати перед використанням. 1-5% в косметичні формули, до 100% для пілінгів
- Міцелярна вода, тонік - 0,5-1%,
- Гелі зволожуючі на ГЕЦ - 1,5%,
- Сироватки нічні - 2-3%,
- Манікюр, маски відбілюючі - 2-5%,
- Засоби для пілінгу: до 100% 1-2 рази на тиждень протягом 1-2 місяців залежно від уподобань і стану шкіри.

Протипоказання до пілінгу: герпес, запальні процеси в гострій формі, відкриті рубці і опіки, діабет, вірусні бородавки, множинні гематоми

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Зберігання: в сухих приміщеннях при кімнатній температурі. Поява легкого осаду не впливає на якість продукту

Спосіб упаковки: фармацевтичні пластикові флакони

Виробник: Україна

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03231
Новий
10 од.
chat Коментарі (20)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • chevron_right