close
Меню

Жирна і примхлива шкіра. Що робити?

Жирна і примхлива шкіра. Що робити?

Маска з цинком для жирної чутливої шкіри

   Зима — важкий і стресовий час для нашої шкіри. Суха шкіра потребує постійного зволоження Феноксиетанолі захисту, а жирна при неправильному догляді також починає пересихати. Що вже говорити про тих, хто від природи нагороджений чутливою ​​примхливою ​​шкірою ... Мене часто запитують: "Що робити якщо шкіра чутлива і жирна одночасно? Як правильно за нею доглядати? "

   Якщо і ви зіткнулися з такою проблемою, я вам розповім як приготувати маску для обличчя, яка не тільки позбавить вас від висипань, але і зволожить, відновить чутливу шкіру взимку.

   Головним дійовим активом виступає перевірений часом цинк мікронізований, який в парі з екстрактами ромашки й арніки швидко знімає запалення і лущення на шкірі. Нерафіновані масла кокосу і ши зволожують і живлять шкіру, а олії мигдалю і маку налагоджують водно-жировий баланс. Гідролат лаванди підходить навіть для самої чутливої ​​шкіри, заспокоює і вносить дорогоцінну вологу в шкіру. Не варто забувати й про ефірні олії: чайне дерево, лаванда і літцея кубеба мають потужні бактерицидні властивості, які важливі в боротьбі з висипаннями на шкірі.

А тепер давайте розберемо все по черзі:

ЖФ

- Ксильянс 3,0Мочевина

- Масло кокосу н/ф 5,0

- Масло ши н/ф 5,0

- Олія мигдалю раф. 5,0

- Олія маку раф. 5,0

+ Цинку оксид мікронізованний 6,0

ВФ

- Гідролат лаванди 51,0

- Алантоїн 1,0

- Сечовина 2,0

АФ

- Д-пантенол 4,0

- Гіалуронова кислота високомол. 1% р-н 8,0

- Гликолевий екстракт арніки 2,0

- Гликолевий екстракт ромашки 2,0

- Феноксиетанол 0,8

Ефірна олія лаванди, чайного дерева і літцеї кубеби по 3-4 крап. на 100,0 маски

   Приготування: в термостійкій ємності зважуємо емульгатор і олії. Ставимо на водяну баню і топимо до однорідного рідкого стану. Водночас відміряємо гідролат і підігріваємо (не перегрівати!). Розчиняємо в гідролаті алантоїн і сечовину, а в оліях диспергуємо цинку оксид. З'єднуємо обидві фази за допомогою міні міксеру. Ми залишаємо нашу маску остигати та потім вводимо активи, ефірні олії й не забуваємо про консервант.

   Наносити таку маску слід на чисту шкіру 2-3 рази на тиждень. У холодну пору краще це робити ввечері перед сном. Наносимо тонким шаром, залишаємо на обличчі на 20 хвилин, потім змиваємо теплою водою, протираємо обличчя тоніком, або гідролатом, і наносимо крем.

При регулярному застосуванні такої маски, ви дуже швидко побачите як ваша шкіра стає свіжою, чистою і зволоженою.

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close