Вітамін F
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Вітамін F

Мембранозахисна дія

покращує тургор зрілої шкіри, живить і омолоджує. Компонент губних блисків і помад. Оздоровлення шкіри, волосся, нігтів.

  • 10 г
  • 100 г

70,00 ₴ Без податку

70,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Вітамін F (поліненасичені жирні кислоти)

INCI: Ethyl esters of unsaturated fatty acids (Linoleic and Linolenic acids)
Розчинність: відмінно в олії, слабо в
спирті і гліцерині, не розчиняється у воді
Зовнішній вигляд: прозоро-жовувата олійна рідина із специфічним запахом

При температурі нижче + 20 ° можливе утворення пластівців, які під час нагрівання розчиняються

Для зрілої шкіри

Даний вітамін представляє собою суміш етилових ефірів ненасичених лінолевих і ліноленових жирних кислот, критично важливих для шкіри людини. Косметика з вітаміном F відновить жировий баланс шкіри і зміцнить її захисний бар'єр. Ефективність вітаміну F в емульсії досягається створенням прямої емульсії «олія у воді», оскільки саме прямі емульсії легше проникають в епідерміс.

В шампунях вітамін F пом'якшує формулу і зберігає гідро-ліпідний баланс шкіри голови. Волосяний стрижень теж зміцнюється.

Проблемна шкіра відновлює оптимальний баланс вологи і шкірних жирів, нормалізує вироблення себума, якщо не забувати про вітаміни. Сироватка на ПНЖК і розмарині зволожить шкіру і допоможе уникнути плям постакне.

Живильні емульсії підтримають пружність: лінолева і ліноленова жирні кислоти обов'язкові для в'янучої шкіри. Каприлові тригліцериди або сквалан виступлять прекрасною основою емульсій та флюїдів.

У сухої олії допоможе завжди: здоровій шкірі або при пошкодженні шкірного покриву (сонячні та термічні опіки, тріщини, потертості, епіляція). Після вітамінної підгодівлі шкіра відновиться дуже швидко. Дерматити, екзема та шкірні висипання теж слабнуть.

У пляжній косметиці зволожує, заспокоює і освіжає висушену сонцем шкіру, живить волосся у складі лікувально-профілактичних масок.

Запальні процеси відступають під дією вітаміну F: спадають набряки, болі, почервоніння, акне зникають. Вводите компонент в загоючі мазі і батери для сухих ділянок шкіри (ступні, лікті, губи).

 Властивості:

- Кератолітична,
- Прискорює загоєння ушкоджень шкіри,
- Освітлює гіперпігментацію,
- Протизапальна.

 Косметичне застосування:

1-5% (тільки для зовнішнього застосування)
- Піномийні засоби - 3%
- Гелі, емульсії, очищаючі серветки - 1%
-
Пляжна косметика - 1-2%
- Засоби, сироватки
від зморшок - 3-4%
- Лікування акне - 1-2%
- Мазі загоюючі - 4-5%.

Термін зберігання: не більше 18 місяців при температурі + 18-2 ° С

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02856
Новий
14 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (4)