Вітамін Е (сухий)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Вітамін Е (сухий)

Захищає шкіру від передчасного старіння, покращує колір обличчя. Зволожує, заспокоює, пом'якшує. Зменшує вплив сонячного випромінювання на шкіру, позбавляє від мішків під очима. Відбілює пігментні плями та веснянки.

  • 25 г

50,00 ₴ Без податку

50,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Вітамін E (порошок), 50%

INCI: DL-α-токоферолу ацетат 50%, Vitamin E

Зовнішній вигляд: порошок 500 МО / г у формі DL-α-токоферолу ацетату. Висушений методом розпилення

Розчинність: легко в холодній та гарячій воді, слаборозчинний в олії і спирті.

Застосування: тільки для зовнішнього застосування

Спрей вітамінний

Регенерація і загоєння, обов'язкові в косметиці для проблемної шкіри. Тонка шкіра навколо очей потребує вітаміну: він покращує живлення шкіри, перешкоджає сухості, особливо після гоління.

Креми і сироватки покращують стан волосся і нігтів, сприяють швидкій регенерації. Саме тому вітамін Е універсальний для косметики. Водорозчинний вітамін Е найпростіше розчиняти у водній фазі емульсії, уникайте довгого нагріву компонента.

Токоферол відповідальний за загоєння шкіри, знижує ризик утворення рубцевої тканини. Чудово вводити його в загоюючі мазі і бальзами, спреї.

Відбілювання гіперпігментації та плям постакне буде ефективніше з вітаміном Е. Він рятує від веснянок і пігментних плям, а в поєднанні з фітиновою кислотою вирівнює тон шкіри. Чим рівніше тон, тим молодше ми виглядаємо!

Необхідний компонент дитячої косметичної лінії, зручно вводити в лосьйони для зволоження і креми від попрілостей.

 Властивості:

  • потужна регенеруюча,
  • захищає від фотостаріння, від набряків,
  • профілактика гіперпігментації.

 Косметичне застосування: 0,5-5%, розчиняти у водній фазі

  • дитяча косметика - 0,5%
  • догляд за шкірою навколо очей - 1-2%
  • сонцезахисна косметика - 2-4%,
  • засоби після гоління - 1-2%,
  • антицелюлітні сироватки - 3-5%,
  • емульсії, гелі, бальзами для шкіри - 1-3%,
  • загоюючі мазі - 3-5%.

Зберігання: щільно закритим у сухому прохолодному темному місці

Джерело: Фармацевтична енциклопедія

Статті на тему:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02329
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (9)