close
Меню

Рецепт дня

Рецепт дня

       Друзі! Не брешіть одне одному. Якщо докласти трохи зусиль, то красивим і молодим можна виглядати легко! Наша попередня омолоджувальна сироватка плавно переходить в крем з ліфтинг ефектом. Зульфія завжди тримає руку на пульсі новинок косметології. Нові інгредієнти вимагають нових рецептів. Один з них крем для шкіри обличчя, шиї й декольте з супердіючим пептидом X50 Myocept і глікосфінголіпідним комплексом.

   У минулому випуску ми вже навчилися робити чудову сироватку проти зморшок. Сьогодні для закріплення нашого успіху в боротьбі з хроностарінням я пропоную вам зробити чудовий крем-ліфтинг, який посилить дію сироватки, а також прекрасно зволожить і підтягне шкіру обличчя, шиї й декольте. Є багато хороших активів для збереження молодості шкіри, але сьогодні я хочу звернути вашу увагу на ефективний пептид X50 Myocept, а також комплекс глікосфінголіпідний. Сучасні інновації на ринку космецевтіки не стоять на місці, не будемо ж відставати й ми в боротьбі за молодість і красу!

   Я дуже люблю комплексно поєднувати корисні олійки в кремах. Одним з найцінніших в нашому кремі виступить олія аргана, користь якої доведена в вікових практиках омолодження шкіри. Я використовую силу трав з комплексом фітоестрогенів для омолодження шкіри, які додатково будуть зволожувати й розгладжувати шкіру. А хітозан і гіалуронові кислоти, створять потужний захисний бар'єр і тривале зволоження.

Отже, секрет нашої молодості (на 100 г крему):

ЖФ

- Ксильянс - 3,0

- Гліцерину - моностеарат 2,0

- Олія - кокоса нераф. 5,0

- Олія - Аргана нераф. 5,0

- Олія - авокадо раф. 3,0

- Олія - жожоба раф. 5,0

- Каприлово-капрікові тригліцериди - 5,0

ВФ

- Гідролат троянди - 42,0

- Алантоїн - 1,0

- Сечовина - 3,0

- Вітамін Е сухий - 1,0

АФ

- Феноксиетанол - 0,8

- Cova B Trox 1% розчин - 5,0

- Комплекс "Фітоестрогени для омолодження шкіри" - 5,0

- Д-пантенол - 2,0

- Хітозан рідкий - 2,0

- Гіалуронова кислота низькомолек. 1% р-р - 3,0

- Гіалуронова кислота високомолек. 1% р-р - 3,0

- Комплекс глікосфінголіпідний - 3,0

- Пептид X50 Myocept - 1,0

- СО2-екстракт алое - 0,2

- Ефірні олії апельсину гіркого, іланг-ілангу і жасмину по 5 крап. на 100 г крему.

  Приготування: в жароміцній місткості зважуємо емульгатори й олію. Ставимо плавитися на водяну баню. У другій жароміцній місткості відміряємо гідролат, підігріваємо його і розчиняємо в ньому алантоїн, сечовину і вітамін Е. Після того як все розчинилося, змішуємо ЖФ і ВФ за допомогою міні міксера. Ми залишаємо остигати до температури 40°C і тільки після цього приступаємо до введення активів і консерванту. Cova B Trox і гіалуронові кислоти набагато легше і зручніше вводити в готовий 1% розчин. Якщо ви не знаєте як його приготувати, технологія проста: на 1,0 сухого активу додаємо 99,0 води, залишаємо на час набухати й розчинятися, потім додаємо консервант і переливаємо в зручну пляшку. Повірте мені, так набагато зручніше і приємніше працювати, крім того ви значно заощадите свої сили й час.

Алое я взяла недарма в вигляді концентрованого СО2-екстракту. Він виходить дуже економний, а дія також корисна, як і в інших формах екстракту.

І наостанок я хочу вам побажати молодості зовні й весни в душі, милі дами! А через те, що весна вже перейшла свій екватор, в наступному випуску я розповім вам, як своїми руками зробити сонцезахисний крем для себе і своїх близьких.

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close