close
Меню

Шоколадне задоволення

Шоколадне задоволення

   На вулиці сніг і мороз, а так хочеться душевного домашнього затишку, великого кухля гарячого шоколаду, можна котейку, що калачиком згорнувся у батареї ... Так, про що це я - шоколад! Якщо ви його любите так само, як і я, тоді ця стаття саме для вас! Сьогодні ми будемо не тільки вживати цей чудовий продукт, а так само і митися їм! Так-так, шоколадом!

 

Є чудовий засіб для душа — гідрофільні плиточки, які під струменем води перетворюються в ніжне молочко для тіла. Крім того, вони приємно пахнуть шоколадом і кокосом. Рецепт і приготування гранично прості, а результат на всі 100%


Отже, з розрахунку на 100 г готової плиточки вам знадобиться:

- Какао олія нерафінована і ароматна - 45,0

- Какао терте - 20,0

- Батер ши (краще так само взяти нерафіновану з легким горіховим ароматом) - 10,0

- Масло кокоса нерафіноване - 15,0

- Вітамін Е олійний 100% - 2,0

- Полісорбат-80 - 8,0

   Для початку зважимо наші олії в термостійкій посуді. Ставимо на водяну баню і плавимо до рідкого стану всі олії. Краще не перегрівати олії, тоді вони не втратять свої корисні властивості, а так само наші плиточки швидше приготуються. Після того, як масла розтопилися і трохи охололи, зважуємо полісорбат-80 і вітамін Е. Все ретельно перемішуємо і розливаємо по формах. Можна для цього використовувати як невеликі порційні формочки для льоду і цукерок, так і баночки-пробники. Я раджу саме баночки - зручно виймати і зберігати плиточки після використання. А якщо взяти баночку на 10 мл, вийде чудова одноразова порція для прийняття душу.

Якщо ж вам все таки здасться слабким шоколадний аромат, можете додати віддушку «Шоколадний Бейлиз», яка підкреслить шоколадні нотки.

   Коли вже наші майбутні плиточки розлиті по банках, закриваємо їх і ставимо в холодильник. Після повного застигання можна брати і сміливо йти в душ! Зберігати такі плиточки краще в холодильнику, так як після холоду вони легше виймаються.
   Хто хоч раз випробував купання з гідрофільними плиточками, вже просто не зможе залишитися до них байдужим. Балуйте себе частіше, адже ви цього варті!

 


Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close