Алантоїн

Новий товар

Екстракт живокосту

після гоління заспокоїть шкіру. Дезодорує, крихітне дозування 0,5% стягує пори, пом'якшує роговий шар, ніжно відлущує і лікує запалення.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


22,00 грн

  • 20 г

Додати до списку бажань


Вага 20 г
Тип шкіри обличчя Суха, Чутлива, занадто тонка, Нормальная, Комбінована, Проблемна, Зневоднена, Вимагаюча ексфоліаціі, Вугріва, В'януча
Косметичне застосування Опіки, Акне (Прищі), Розширені пори
Властивість Загоювальна, Антиоксидантна, Відлущувальна, Антисептична, Протизапальна, Зволожувальна

Алантоїн

INCI: живокосту (живокіст лікарський), екстракт Аllantoin

Зовнішній вигляд: білий порошок без запаху

Розчинність: легко в теплій воді, не перевищуйте дозування (0,2-2%, зазвичай 0,5%)

Активні речовини: мукополісахариди, глюкоза, фруктоза, глюкуронова кислота, таніни, каротини, глюкозиди

Крем для солярію

Алантоїн - це екстракт живокосту лікарського. Він пом'якшує роговий шар, сприяючи виділенню відмерлих клітин, і стимулює регенерацію тканин. За своїми властивостями дуже схожий на екстракт кокосу: пом'якшує, дезинфікує, загоює. 

Проблемній шкірі, схильній до комедонів, алантоїн потрібен. Він зволожує і пом'якшує, розм'якшуючи кератин в шкірі і сприяючи евакуації вмісту пор. Шкіра без такого похмурого баласту сприймає біоактиви куди швидше. Ось чому алантоїнові міцелярні води незамінні для здоров'я шкіри. Добре розчиняється в теплій воді до 35 ° С, додавайте його в водну фазу або разом з активами. Зауважимо, що алантоїн оптимально діє в низьких дозуваннях (зазвичай 0,5%).

Загоєння і зняття почервоніння шкіри - візитна картка живокосту, тому він завжди присутній в дитячій косметиці і гелях після епіляціі. Гоління стане вашою улюбленою процедурою, якщо після нього наноситься лосьйон на галунах та алантоїні.

Простий рецепт збереже шкіру гладкою і чистою, а ефірна олія кедра додасть особливий шик! Міцелярна вода з алантоїном пом'якшить шкіру, зробить її гладкою і шовковою. Догляд за шкірою на морі або в горах стане куди простіше, якщо не забувати про алантоїн.

Дезодорант з алантоїном губить ріст бактерій, що викликають неприємний запах поту! Не забувайте додати в рецепт і ефірну олію меліси, чудовий аромат і властивості Алантоїну допоможуть при випаданні волосся: лосьйони, сироватки та спреї дуже зручні в використанні.

 Властивості:

- заспокійлива і пом'якшувальна,
- знімає опіки,- загоює дрібні пошкодження шкіри,
- захисна
- антисептик і антиоксидант.

 Косметичне застосування: 

0,2-2%, зазвичай 0,5%, розчиняти в гарячій воді.
- міцелярна вода і тоніки,
дитяча косметика,
- сироватки для гладкості шкіри,
- лосьйони після гоління, гелі після епіляції,
- зміцнення волосся,
-
 пляжна косметика,
- піномиючі гелі та пінки, і антиперспіранти.

Міри безпеки: не нагрівати вище 60 ° C
Зберігання: щільно закупореній в сухому прохолодному місці

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2020-01-14

Для Юлії М

Добрий день Юлія! Для того, щоб Алантоїн діяв, його потрібно обов'язково розчинити в теплій (гарячій) воді. Якщо рецепт не має водної фази, то відповідно Ви не зможете додати його в формулу дезодоранту. Але можемо порекомендувати використати СО2-екстракт шавлії для дезодоранта-стіка.

Оцінка 
2020-01-12

Як додати в формуло без води?

Чи можна додати цей інгредієнт в дезодорант стік?
Якщо в рецепті немає водноі фази

Оцінка 
2019-11-11

Для Ирины П.

Здравствуйте, Ирина. Если добавлять в сухом виде, он может быть ощутим в готовом креме. Поэтому вводите его с водной фазой, нагревать можно до 60 градусов, непродолжительно. Чтобы растворился вводите 0,5%.

Оцінка 
2019-11-08

Влпрос

Не растворяется - ни в теплой воде, ни в горячей, а сильно греть воду нельзя, иначе аллантоин потеряет свойства. Можно ли вводить аллантоин в сухом виде в активную фазу крема

Оцінка 
2017-03-15

Ответ для Кристины

Хорошо растворяется в теплой воде до 35°С, добавляйте его в водную фазу или вместе в активами. Заметим, что аллантоин оптимально действует в низких дозировках (обычно 0,5%).

Оцінка 
2017-03-11

Не люблю аллантоин

Уже год с ним пытаюсь подружиться,все ни как.
Соблюдаю дозировку , добавляю 0,5% на минимум 100 мл/г основы, ОН НЕ РАСТВОРЯЕТСЯ , частично только. Сильно греть нельзя. Растворяется только в очень горячей воде 80-90°С,но тогда он теряет свои свойства как я понимаю. В креме царапает кожу лица, короче ну его

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-01-27

розчинення

А як бути впри введенні в крем? Водну фазу потрібно нагрівати і змішувати при доволі високій температурі, алантоїн не можна вище 50 нагрівати. А якщо відливати трішки води і розводити з активами - концентрація виходить чималенька і він не розчиняється

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-04-12

Соблюдайте дозировку!!!

Вводится в очень малой дозировке. В описании все есть. Если превышаете, растворяться не будет. Очень хорошо это усвоила, когда только начинала делать крема. Если с дозировкой все хорошо, растворяется в теплой воде почти моментально!

  • 5 з 5 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-04-11

Растворяется

Отлично растворяется в теплой воде. Главное сохранять дозировку.

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-04-10

Аллантоин

Не растворяется вообще. Очередное дурилово.

  • 2 з 6 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-10-30

Отличный инг

У меня тоже растворяется в холодной воде. Действительно, соблюдение дозировки - очень важный аспект в приготовлении косметики )))

  • 4 з 4 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-05-22

Ответ!

Аллантоин проверили, растворяеться в теплом гидролате очень хорошо, дозировку соблюдайте как указано в подробном описании.

  • 5 з 5 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-05-21

розчинність алантоїну

Людмила М, можливо вся справа в дозуванні? В мене розчиняється навіть в холодному гідролаті. В креми даю не більше 0,5%,а в шампунь - 1%. Перший раз розчиняла в теплому гідролаті згідно рекомендації, навіть помішувала міні-міксером. Згодом помітила, що розчиняється на ура і в холодній рідині.

  • 4 з 4 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-05-21

Аллантоин

Пробовала растворять по всякому и при разных температурах . Игралась как могла- не растворился. Может что-то к нему добавить ? Подскажите.

Оцінка 
2014-12-15

аллантонин

нужно замочить в холодной воде на 30 мин. добавлять в актив фазу при темп.30с

Оцінка 
2014-05-18

аллантоин

Не хочет расстворяться и в горячей воде, почему?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Алантоїн

Алантоїн

Екстракт живокосту

після гоління заспокоїть шкіру. Дезодорує, крихітне дозування 0,5% стягує пори, пом'якшує роговий шар, ніжно відлущує і лікує запалення.