Пептид активатор росту вій Widelash
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пептид активатор росту вій Widelash

Засіб для росту вій

у вигляді водорозчинного пептиду допомагає зміцнити волосяну цибулину і сам стрижень. Два-три тижні застосування активатора значно покращують вигляд вій

  • 5 г

129,00 ₴ Без податку

129,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Пептид активатор росту вій «Widelash»

INCI: Widelash; Glycerin, Water (Aqua), Panthenol, Biotinyl Tripeptide-1
Розчинність: легко в воді

Для росту вій давно використовують пептидний комплекс, активною речовиною якого виступає трипептид biotinyl-Gly-His-Lys. У формулі запропонованого активатора росту вій комплекс, що мiстить мiдь, посилений цілющим вітаміном для волосся — пантенолом.

Стимулятор росту вій використовується на щоденній основі: водорозчинну формулу зручно вводити як в декоративну косметику для вій, так і в спецтуш для профілактики випадіння вій і брів. Гарні брови — заслуга догляду на «Widelash», постійне підживлення сприяє активній фазі росту волосяної цибулини і забезпечує зміцнення волосків. Гель для брів на пептиді зробить їх доглянутими і густими.
Для росту вій важливий трипептид GHK, що складається з амінокислот (гліцин, лізин, гістидин). Пептид з мiддю виключно важливий для регенерації, це рідна нашому організму речовина. Ось чому трипептид GHK є дуже важливим для іонів міді, це гарантує точну доставку в клітини шкіри цього необхідного, але занадто реактивного елемента.

Як використовувати активатор росту вій? Створіть гель на арістофлексі, збагатіть його 2% «Widelash» і наносьте на вії та брови вранці і ввечері. Поверх можна наносити декоративну туш. Від випадіння вій допоможе нанесення гелю по лінії росту вій, вранці і ввечері.
Густі вії порадують вас вже через 3-4 тижні: волоски темніють і ущільнюються, рідше випадають і стають пружними. Зручно додавати пептидний комплекс для вій в ваш демакіяж для очей — це «ледачий» варіант застосування пептиду.

Властивості:
- зміцнює вії і брови,
- дозволяє подовжити вії і зробити їх щільніше,
- активно стимулює ріст нових вій.
Косметичне застосування: 2%, водорозчинний
- сироватки і гелі для зростання і зміцнення вій,
- туш для вій (декоративна і безбарвна),
- кондиціонери для вій і гелі для брів,
- засоби для зняття макіяжу.
РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04484
Новий
12 од.
chat Коментарі (26)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • chevron_right