Нерафінована олія макадамії

Новий товар

Універсальна і легка, загоює і знімає подразнення. Дивовижно розгладжує шкіру і волосся

Детальніше

Наразі товар відсутній

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


29,00 грн

  • 25 г

Додати до списку бажань


Нерафінована олія макадамії

INCI: Macadamia (Macadamia integrifolia) Nut Oil

Метод отримання: холодний віджим насіння

Активні речовини: жирні кислоти (олеїнова, пальмітолеінова, пальмітинова, арахідонова), мікроелементи (калій, цинк, селен, мідь), вітаміни Е, РР і групи B (В1, В2, В5, ніацин, фолат)

Також цей товар можна купити оптом

Догляд за стопами

Олія макадамії є одним з універсальних засобів для косметичного догляду. Її властивості обумовлені високим вмістом жирних кислот, які заспокоюють, зволожують і живлять шкіру будь-якого типу. Неодмінний компонент для масажної суміші олійок, проте в чистому вигляді може залишати масний слід.

Відновлюючі та антиоксидантні властивості олії макадамії затребувані в догляді за зрілою шкірою: обгортання рук, шиї і декольте з олією допоможе вам позбутися зморшок і насолоджуватись гладкістю шкіри.

Дитяча шкіра в разі подразнення потребує макадамії: олійна суміш з мигдалю і макадамії (9:1), нанесена на вологу шкіру, приносить полегшення при попрілостях або реактивності шкіри. Миттєво вбирається і відновлює захист шкіри.

М'яка кутикула і блискучі нігті — заслуга макадамії. Олеїнова та пальмітинова кислоти діють як емолент і джерело мікроелементів цинку і селену, що корисні для нігтів.

Догляд за шкірою з олією макадамії не просто розгладить і зволожить, але і виступить як антиоксидант, врятує клітинні мембрани від руйнування. Олійні сироватки на сквалані, вітаміні А та макадамії глибоко живлять шкіру, роблячи її пружною і гладенькою.

Корисним буде зміцнення волосся з олією макадамії: увесь волосяний стрижень потребує участі жирних кислот і вітаміну РР, якими багата олія бразильського горіха. Олія легко змивається, часто входить до складу сухих масел для догляду за посіченими кінчиками.

Властивості:

  • пом'якшувальна і заспокійлива,
  • поживна,
  • антиоксидантна,
  • себорегулююча дія,
  • знімає опіки та подразнення,
  • стимулює мікроциркуляцію крові,
  • додає волоссю шовковистості.

Косметичне застосування: 1-30%, добавка до легкої базової олії

  • суха та гідрофільна олія — 3-10%,
  • гелі та емульсії — 1-5%,
  • сироватки та мазі проти опіків — 10%,
  • бельді і крем-мило, брускове мило — 1-3%,
  • атопічна суха шкіра — 2-6%,
  • догляд після гоління — 1-2%,
  • масаж і розтирання — 10-30%,
  • догляд за стопами — 5-10%,
  • догляд за волоссям — 2-3%.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2021-02-19

Для Елены Д

Здравствуйте, Елена. Данное масло можно использовать в креме под глаза (1-4% в формуле).  

Оцінка 
2021-02-18

Крем под глаза

Добрый вечер. Можна использовать нерафинированное масло макадамии для крема под глаза?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Нерафінована олія макадамії

Нерафінована олія макадамії

Універсальна і легка, загоює і знімає подразнення. Дивовижно розгладжує шкіру і волосся

Прагнемо до досконалості разом!

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter

або цю кнопку повідомити про помилку