close
Меню

Дбайливе очищення

Дбайливе очищення

   Як зазвичай буває, що в теплі сонячні дні наша шкіра прекрасно виглядає, а з настанням холодів їй потрібно більше уваги та турботи. Сьогодні я хочу поділитися з вами комплексом з відновлення та захисту шкіри від несприятливих погодних умов.

І почнемо ми, звичайно ж, з дбайливого очищення шкіри обличчя. А очищати ми будемо шкіру олією. Ви запитаєте: як олією? Вона ж жирна! - А ось і ні! Якщо зробити її гідрофільною.
І в цьому мені допоможе чудовий емульгатор Полісорбат-80, який з'єднає олію з водою й утворить молочко для умивання. А так, як хочеться, щоб ця олія підходила всім типам шкіри, я буду використовувати олію макадамії, яка не тільки живить, пом'якшує шкіру, але і регулює себовідтік. Ще одна універсальна олія — це олія сливової кісточки, яка підійде сухій, зрілій шкірі й навіть проблемній. Олія виноградної кісточки володіє прекрасними вологоутримуючими властивостями та виступає в ролі себорегулятора. Олії зародків рису й авокадо містять в собі цілий вітамінний коктейль для сяйва і здоров'я шкіри, а ефірна олія троянди не тільки додасть засобу шикарний аромат, але і вбереже від зневоднення.

Тепер давайте розглянемо рецепт докладніше:
- Олія макадамії нераф. - 20,0
- Олія сливової кісточки нераф. - 20,0
- Олія виноградної кісточки нераф. - 20,0
- Олія рисових зародків раф. - 16,0
- Олія авокадо раф. - 16,0
- Полісорбат-80 - 8,0
- Ефірна олія троянди 12-14 крап. на 100 мл олії

   Приготування: все дуже просто! Відміряємо і наливаємо олії, можна навіть відразу в пляшечку з дозатором. Відміряємо і наливаємо полісорбат-80 і ефірну олію троянди. Після цього закриваємо пляшку та енергійно струшуємо її. Усе! Наша диво-олійка для вмивання готова.
А саме чудове, що її треба всього пару крапель щоб очистити шкіру обличчя.
Створюйте корисну і якісну косметику, а в наступному випуску я вам розповім як зробити універсальний тонік з кислотами для сяйва вашої шкіри.

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close