Нерафінована олія макадамії

Новий товар

Універсальна і легка,

загоює і знімає подразнення. Дивовижно розгладжує шкіру і волосся

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


29,00 грн

  • 25 г

Додати до списку бажань


Нерафінована олія макадамії

INCI: Macadamia (Macadamia integrifolia) Nut Oil
Метод отримання: холодний віджим насіння
Активні речовини: жирні кислоти (олеїнова, пальмітолеінова, пальмітинова, арахідонова), мікроелементи (калій, цинк, селен, мідь), вітаміни Е, РР і групи В (В1, В2, В5, ніацин, фолат)

Догляд за стопами

Макадамська олія є одним з універсальних засобів для косметичного догляду. Її властивості зумовлені високим вмістом жирних кислот, які заспокоюють, зволожують і живлять шкіру будь-якого типу. Неодмінний компонент для масажної суміші олийок, проте в чистому вигляді може залишати масний слід.

Відновлюючі та антиоксидантні властивості олії макадамії затребувані в догляді за зрілою шкірою: обгортання рук, шиї і декольте з олією загрожують вам гладкістю шкіри і усуненням зморшок.

Дитяча шкіра в разі подразнення потребує макадамії: олійна суміш з мигдалю і макадамії (9:1), нанесена на вологу шкіру, приносить полегшення при попрілостях або реактивності шкіри. Миттєво вбирається і відновлює захист шкіри.

М'яка кутикула і блискучі нігті — заслуга макадамії. Олеїнова та пальмітинова кислоти діють як емолент і джерело мікроелементів цинку і селену, що корисні для нігтьового ложа.

Догляд за шкірою з макадамською олією не просто розгладить і зволожить, але і виступить як антиоксидант, врятує клітинні мембрани від руйнування. Олійні сироватки на сквалані, вітаміні А та макадамії глибоко живлять шкіру, роблячи її пружною і гладенькою.

Корисним буде зміцнення волосся з олією макадамії: увесь волосяний стрижень потребує уваги жирних кислот і вітаміну РР, якими багата олія бразильського горіха. Олія легко змивається, часто входить до складу сухих масел для догляду за посіченими кінчиками.

Властивості:
- пом'якшувальна і заспокійлива,
- поживна,
- антиоксидант,
- себорегулююча дія,
- знімає опіки та подразнення,
- стимулює мікроциркуляцію крові,
- додає волоссю шовковистості.

Косметичне застосування: 1-30%, добавка до більш легкої базової олії
- суха та гидрофільна олія — 3-10%,
- гелі та емульсії — 1-5%,
- сироватки та мазі проти опіків — 10%,
- бельді і крем-мило, брускове мило — 1-3%,
- атопічна суха шкіра — 2-6%,
- догляд після гоління — 1-2%,
- масаж і розтирання — 10-30%,
- догляд за стопами — 5-10%,
- догляд за волоссям — 2-3%.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Написати відгук

Нерафінована олія макадамії

Нерафінована олія макадамії

Універсальна і легка,

загоює і знімає подразнення. Дивовижно розгладжує шкіру і волосся