ᐈ Гіалуронат натрію високомолекулярний - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Гіалуронат натрію високомолекулярний

Гіалуронові гелі

бездоганно працюють на поверхні шкіри, вишукуючи проблемні місця і негайно латають проблемні ділянки. Глибоко зволожує і загоює ушкодження шкіри, запобігає втраті вологи шкірою.



  • 1 г
  • 5 г
  • 10 г

50,00 ₴ Без податку

50,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Гіалуронат натрію високомолекулярний

INCI: гіалуронат натрію, високо molecular

Молекулярная маса: 2.500.000 Da

Розчинність: у воді розчиняється повільно, створюючи гелеподібну структуру рН (1% розчин, рідкий гель) 7,3

Зволоження шкіри

Гіалуронат натрію — натрієва сіль гіалуронової кислоти, природний гелеутворювач і структурний елемент шкіри. У людському організмі виробляється клітинами сполучної тканини. Одним із завдань гіалуронки є контроль за рівнем води та електролітів у позаклітинній рідині, тобто підтримка водного балансу в організмі. 1% гіалуронату натрію містить 0,01% гіалуронової кіслоти.

Любителям сонечка обов'язково варто познайомитися з цією сіллю, тому що вона не дозволяє шкірі  неводнюватися, поки йдуть відновні процеси в ушкодженому роговому шарі шкіри після впливу ультрафіолету.

Дерматологи можуть поділитися масою рецептів загоюючих мазей і гелів на гіалуронат натрію, адже він застосовується для лікування опіків, ран, травм шкіри, загоюючи їх без утворення рубців і шрамів. Особливо добре з ними справляється високомолекулярний гіалуронат натрію: він працює на поверхні шкіри, вишукуючи «вузькі» місця і негайно латаючи проблемні ділянки, а ДМАЕ значно посилює розгладжуючий ефект

Гіалуронат натрію нормалізує водний баланс шкіри: зволожуюча повітропроникна плівочка на шкірі знижує трансепідермальнe втрату вологи шкірою, і починається активне всмоктування води з навколишнього середовища. Гусячі лапки швидко розгладяться, якщо робити маски на гіалуронаті.

Гіалуронова сироватка на омолоджуючому комплексі сприяє кращому засвоєнню біоактивів роговим шаром шкіри. Тонус, гладкість і незвичайна пружність шкіри — візитна картка високомолекулярного гіалуроната натрія.

Шампуні на гіалуронаті покращують стан сухої шкіри голови. А креми для губ надають тонкій шкірі гладкість і ніжність, зволожуючи всерйоз і надовго

 Властивості:

- зволожуюча і вологоутримуюча,
- компенсує мікрорельєф шкіри,
- потужна регенеруюча, розгладжуюча,
- пастка для вільних радикалів.

 Косметичне застосування

0,25-2%
- зволожуючі сироватки і лосьйони - 0,3%,
- догляд за шкірою навколо очей - 0,25-1%,
- бальзами для губ, демакіяж - 0,25-2%,
- косметика до і після солярію - 0,5-1%,
- моделюючі сироватки для тіла - 1-2%,
- ранозагоювальні препарати - 0,5-2%.

Гіалуронат натрію буває низько-, середньо-і високомолекулярний. Різниця полягає у вазі молекул і в поведінці речовини при використанні.

Високомолекулярний гіалуронат натрію краще утворює захисну плівку на шкірі, але втрачає здатність проникати всередину, працюючи на поверхні шкіри. Концентрація високомолекулярного гіалуронату натрію в косметичному засобі може бути всього 0,01%, так як одна молекула великої ваги утримує близько 500 молекул води, тим самим забезпечуючи тривале зволоження і підвищення еластичності шкіри.

Рекомендована концентрація: 0,1-1%.

Виробник рекомендує для зручності заздалегідь приготувати гель і законсервувати, а при створенні крему просто вводити потрібну кількість гелю в готову емульсію.

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Зберігання: в сухому прохолодному темному місці, щільно закритим

Запобіжні заходи: не нагрівати тривало, уникати вкрай низьких або високих показників рН

Статті по темі. Рецепти і поради:



РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02125
Новий
9 од.
chat Коментарі (18)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • chevron_right