Коензим Q10
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

Коензим Q10

Крем для шиї та декольте з убіхіноном підтягне шкіру, легкі денні сироватки забезпечать захист від вільних радикалів. Регенерація, каталізатор спалювання жирів, зміцнюючі маски та пудри.

58,00 ₴ Без податку

58,00 ₴ без податку

block Тимчасово відсутній

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Коензим молодості Q10

INCI: Q10, Со-Ензим Q10, Ubiquinone

Синоніми: кофермент Q10, коензим КУ10, убіхінон

Розчинність: водорозчинний

Зовнішній вигляд: порошок помаранчевий

Убіхінон в косметології

Антистрес для клітин шкіри - забезпечує їх енергією і прискорює регенерацію, є каталізатором спалювання жирів. Сироватки з убіхіноном омолоджують роговий шар шкіри, захищають від дії вільних радикалів.

Тому на коензим слід звернути увагу, якщо вам за сорок.

Коензим Q10 відновлює вітамін Е, причому внаслідок своєї ліпофільності він робить це краще, ніж відомий відновник токоферолу аскорбінова кислота. Коензим Q10 сам помічників не потребує, через те, що у клітці є ферментні системи, які забезпечують його відновлення.

УВАГА! У складі крему, крім Q10, мають бути зволожуючі та живильні компоненти, а ось відбілюючих бути не повинно. Гідрохінон, арбутин, койєва, аскорбінова та азелаїнова кислоти руйнують убіхінон, який надходить в клітини шкіри з організму. Креми з Q10 підвищують вміст вологи в шкірі, збільшують її еластичність і зменшують глибину дрібних зморшків.

Як водорозчинна молекула він здатен проникати в найглибші шари шкіри, тому сироватки на сквалані й циклометиконі принесуть шкірі величезну користь! Коензим посприяє регенерації вітаміну А, що дозволить використовувати останній в менших концентраціях.

Готовий коензим Q10 являє собою порошок, який вимагає дбайливого поводження. Його не можна нагрівати вище 50° С, це потрібно враховувати при введенні коензиму Q10 в косметичні склади. Результативність косметики на Q10 визначається тим, наскільки добре коензим Q10 зберіг свої властивості. Найзручніше приготувати розчин і вводити його у вже готову емульсію.

Важливо не допустити пересихання шкіри яке веде до появи помітної сіточки зморшок. Тому зверніть особливу увагу на водний баланс шкіри - вводьте в сироватки та креми зволожуючий актив. І обов'язково закріплюйте ефект коензиму вітаміном Е, разом вони куди могутніше захистять шкіру.

 Властивість:

  • розгладжує;
  • омолоджує;
  • відновлює водно-жировий баланс шкіри;
  • підтягує та мінералізує.

 Косметичне застосування: 

0,1-0,5%, вводять у вже готову остигаючу емульсію, помішуючи

  • сироватки для зневодненої шкіри - 0,4-0,5%;
  • нічний догляд за шкірою - 0,2-0,3%;
  • зволоження після гоління та епіляції - 0,1%;
  • косметика після солярію і пляжу - 0,3%;
  • демакіяж і гідрофільні олії - 0,4%.

Джерело: Анна Марголіна, журнал «Косметика і медицина»

Статті на тему:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02229
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (32)