Пептид Vialox (Pentapeptide-3V)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пептид Vialox

Пептид міорелаксант

Vialox допомагає послабити надто активні мімічні м'язи обличчя, скоротивши глибину залягання зморшок. Компонент сироваток для точкового застосування і комплексного анти-ейдж ефекту

  • 5 г

119,00 ₴ Без податку

119,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Пептид Vialox 

INCI: Pentapeptide 3V

Код: H-Gly-Pro-Arg-Pro-Ala-OH

Розчинність: вода

Введення в косметичні формули: 1-2%

Як позбутися зморшок в куточках очей і вигнати ту сувору зморшку на переніссі? Наука знайшла відповідь: пентапептид-3 здатний «заспокоїти» не в міру активні м'язи обличчя, які сприяють формуванню ранніх зморшок навіть у молодих людей.

Омолодження обличчя з бустерами на базі Vialox — дієвий метод. Одні косметологи вважають за краще використовувати цей міорелаксант соло, інші люблять посилювати дію додатковими низькомолекулярними речовинами, наприклад, Matrixyl Synthe'6 і Syn-Hycan.

Крем від зморшок з пептидом-блокатором нейром'язової передачі Віалоксом інтенсифікує синтез нових клітин матриксу шкіри — здорова шкіра немислима без регулярної регенерації. Завдяки постійному «підбадьоренню» шкіри пентапептидом-3, базальні мембрани отримують посилене живлення, що благотворно позначається на стані зрілої шкіри.

Міорелаксант Vialox вирівнює шкіру за рахунок пригнічення м'язового імпульсу, очевидні результати помітні вже через 21 день: перші тонкі зморшки розгладжуються, а глибокі стають не такими вже й помітними.

 Як застосовувати Vialox в косметиці?

У комплексі з Leuphasyl, Argireline і Ucpeptide V пептид посилює свій ліфтинг-вплив: овал обличчя зміцнюється, мікрорельєф шкіри вирівнюється, поліпшується колір обличчя. Шкіра тіла теж прекрасно відгукується на масажні гелі з Віалоксом — омолоджуюча дія зайвою не буває!

За словами косметологів, Vialox є альтернативою ін'єкціям ботокса, які теж забезпечують м'язове розслаблення. Для боротьби за молодість (років в 35-40 шкіра тьмяніє у всіх!) Vialox стане надійним союзником в розгладжуванні мімічних зморшок.

 Властивості пептиду Vialox в косметиці:

- блокатор нейром'язової передачі імпульсів,

- профилактика формування та подальшого заглиблення зморшок,

- зволоження, пом'якшення шкіри,

- посилення тургору шкіри, еластичності,

- виражена анти-ейдж дія,

- простота в застосуванні.

 Косметичне застосування міорелаксанта Vialox:

- активні сироватки, гелі від зморшок — 2%

- креми, емульсії по догляду за в'янучою шкірою — 1,5%

- комплексний догляд за шкірою 35 років і старше — 1%.

Зберігання: подалі від прямих сонячних променів

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05418
Новий
6 од.
chat Коментарі (9)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right