Нерафiнована олiя насіння малини
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Нерафінована олiя насіння малини

Природний УФ-фільтр

рятує атопічну шкіру, загоює і розгладжує. Потужний антиокислювач, який чудово утримує в шкірі вологу

  • 10 г

110,00 ₴ Без податку

110,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Нерафiнована олiя насіння малини

INCI: Raspberry (Rubus idaeus) Seeds Oil
Активні речовини: вітаміни (Е, А, С, B1, B2, РР), органічні кислоти (фолієва, яблучна, саліцилова), фітостероли, сліди ефірних олiй, кумарини, омега-3 і 6, кетони і цукри
Метод отримання: холодний віджим кісточок

Легендарна олiя-фотозахисниця рятує шкіру від шкідливого впливу УФ-променів А і В. СЗФ олiï становить 28-50, чого цілком вистачає для літнього періоду в міських умовах. Отже, олiйноï суміші з малиновим компонентом і сонцезахисного крему на його основі вистачає для надання шкірі надійного захисту.

Фотозахист шкіри і антиоксидантна дія — найважливіші аспекти олiï насіння малини. Навiть малий відсоток забезпечує верхні шари шкіри пектиновими та мінеральними речовинами, а також омега-кислотами. Фітостерини вбережуть шкіру від ранніх зморшок і зроблять косметичний догляд простіше. Суха олiя на арганії та малині, в яку введено ОМ-ціннамат, вбереже шкіру від фотостаріння.
Жирні кислоти, велику частку яких становить ліноленова і α-ліноленова кислота, чудово пом'якшують і заспокоюють подразнену шкіру. Олiя малини нежирна і легко всмоктується. Гамма-токоферол — найактивніша форма вітаміну Е, яким багатi малинові кiсточки, подовжує молодість шкіри.

Еластичність шкіри і швидке загоєння, поліпшення текстури шкіри і налагодження природнього ліпідного бар'єру — ось додаткові властивості олiï. Вона перешкоджає втраті вологи шкірою, тому завжди входить до складу мазей при атопічнiй шкірі. Вирівнює тон шкіри, оскільки має детоксикуючу властивість і фосфоліпідну підтримку: відміннi якостi для постепіл-косметики.

Властивості:
- природний УФ-фільтр з СЗФ 28-50,
- пом'якшувальна і матуюча,
- бактерицидна і поживна,
- регенеруюча і антиокислювальна.

Косметичне застосування: 0,5-3%
- оздоровлення атопічноï шкіри — 0,5-2%,
- сироватки на олiях — 2-3%,
- догляд за знезводненою шкірою — 1,5-2%,
- очищуючi косметичнi формули — 1-3%,
- загоюючi мазі — 3%,
- маски для зони декольте — 2%.

Зберігання: щільно закупореною в сухому темному місці

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04331
Новий
7 од.
chat Коментарі (12)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • chevron_right