ᐈ Нерафінована олія кокосу - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Нерафінована олія кокосу

Пружна шкіра

можлива в будь-якому віці! Зміцнює волосся і нігті. Дитяча косметика. Демакіяж, задоволення і заспокійливий аромат

  • 50 г
  • 500 г

72,00 ₴ Без податку

72,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Олія кокосова нерафінована

Метод отримання: холодний віджим
INCI: Coconut (Cocos nucifera) Oil Virgin, cold-pressed
Опис: тверда біла маса з впізнанним запахом і смаком кокоса
Температура плавлення: 25ºС, прохання пам'ятати про це при замовленні олії в літній час: в посилці буде рідка прозора олія

Також цей товар можна купити оптом

Масажна олія

Готовий крем в чистому вигляді! Олія дивовижно пахне кокосом, містить насичені жири і лауринову кислоту (порядку 50%), яка зсередини піклується про здоров'я шкіри і волосся. Не забувайте і про кокосове молочко.

Кокосова олія сиродавлена (незаймана, вірджин, тобто холодний віджим) отримана з цілого кокосового горіха, ось чому воно так багате вітамінами Е, які захищають олію від прогіркування. Холодне пресування чим гарне: під час цього процесу не відбувається нагрівання олії, не використовуються додаткові хімічні речовини для очищення і рафінації. Олія на виході - невинно натуральна.

Дитяча та чутлива шкіра порадіє догляду на сирій кокосовій олії, адже вона чудово вбирається, чудово розслабляє і не залишає жирних слідів. Гідрофільна олія з кокосом порадує суху шкіру, а для зняття макіяжу краще не придумаєш. Змішайте її з гелем алое-віра і краще догляду для дитячої шкіри не потрібно.

При масажі кокос моментально робить шкіру оксамитовою. Володіючи високою біологічною активністю і вираженими оклюзивними властивостями, олія утворює захисну плівку на поверхні шкіри, захищає, пом'якшує, розгладжує шкіру. Ці таланти сирої кокосової олії зробили її ідеальним компонентом кремів і бальзамів для шкіри.

Мікротравми шкіри, мозолі і лущення легко лікуються нанесенням кокосової олії. Дерматологічні загоюючі мазі і рецептури часто включають в себе сиродавлену кокосову олію. Наприклад, у співдружності з батером ши і гідролізатом шиітаке кокос полегшує суглобові болі.
Сиродавлена кокосова олія унікальна для догляду за волоссям: під час миття тільки вона здатна знизити втрату білка з волосся. Олія найкраще діє до миття і після нього - при розчісуванні. Олія максимально рівномірно розтікається по волосяному стрижню, попереджаючи проникнення в нього води і шампуню. Цей найтонший олійний шар захищає волосяні волокна від набухання і пошкодження під час сушіння рушником і розчісування.

Універсальний косметичний засіб для курортного сезону: олія наноситься до прийняття сонячних і морських ванн, захищаючи вас надійно і непомітно. Кокос легко змивається, прекрасно показує себе як закріплювач засмаги, профілактує опіки, рятує шкіру від зневоднення, а волосся - від втрати білка.

Волосся засяють ще сильніше, освіжать свій колір, якщо скористаєтеся маскою на кокосовій олії: втерти олію в коріння волосся, ретельно масажуючи і розподіляючи по волоссю, змити через годину-дві. Про зміцнення волосся можна почитати в статті.

Властивості:
- Захист від ультрафіолету,
- Зволожуюча і живильна,
- Надає
милу твердість, білизну і перлову піну,
- Протимікробна і противірусна,
- Очищаюча і пом'якшувальна,
-
Протизапальна.

Косметичне застосування: 1-100%
- Креми і шампуні для дітей - 5-6%,
- 5-20%,
- Загоювальні мазі і склади - 8-15%,
- Тверді форми косметики - 5-50%,
- Демакіяжні склади - 10-100%,
-
Пляжна косметика до і після - 10-15%,
- Косметика для здоров'я та краси волосся - 1-100%,
- Випічка та кулінарія - 10-100%.

Зберігання: щільно закупореним в сухому темному місці
Примітка: до 23-25 ​°С олія перебуває у твердому стані. При підвищенні температури кокосова олія відразу тане, що ніяк не впливає на якості.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01699
Новий
8 од.
chat Коментарі (37)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • chevron_right