Abysoft, фітостероли гірчиці абісинської
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Abysoft, фітостероли гірчиці абісинської

Емолент і зволожувач

з фітостеролами. Abysoft покращує ковзання, тактильні відчуття, знижує липкість. У догляді за волоссям допомагає розчісуванню та кондиціюванню

  • 10 г

45,00 ₴ Без податку

45,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Abysoft, фітостероли гірчиці абісинської

INCI: Crambe Abyssinica Seed Oil, Phytosterols, Oleyl Alcohol

Торгова назва: Plantasens® CRAMBISOL

Зовнішній вигляд: масляниста рідина світло-солом'яного кольору зі слабким запахом

Розчинність: олії, тригліцериди

Abysoft — інноваційний пом'якшувальний і зволожуючий актив з фітостеролами, отриманими з насіння абісинської гірчиці (крамбе). В результаті інг-емолент вийшов нежирним, кондиціонуючим і корисним для шкіри, волосся, нігтів.

Фітостерольний Abysoft маслянистий на дотик, він відмінно розтікається по шкірі, вводиться в жирну фазу емульсій і надає їм небаченої зволожуючої властивості. За результатами досліджень, вже через 5 днів застосування рівень зволоженості шкіри підвищується на 60% — дрібні зморшки просто пропадають.

Crambisol (одна з торгових назв Abysoft) не забиває пори, це важливо для вугруватої шкіри обличчя і тіла. Введення компонента в піномийні формули дозволяє домогтися щільної кремової піни, що важливо при очищенні шкіри. Чим дрібніші бульбашки піни, тим краще очищуються пори.

У кремах фітостероли абісинської гірчиці можуть служити соемульгатором. Затребуваний Abysoft і в декоративній косметиці — це прекрасна основа для диспергування пігментів. Помади і блиски для губ з Абісофтом відмінно тримають тон і не тьмяніють на протязі кількох годин.

У догляді за волоссям Abysoft забезпечує еластичність, зволоженість і кондиціонування. Відновлює гідроліпідний баланс шкіри голови, виключаючи сухість або сальність при коренях, а це — додатковий прикореневій об`єм !

 Властивості фітостеролів Abysoft в косметиці:

- тривале зволоження і пом'якшення

- покращує жвавість кольору в декоративній косметиці

- посилення і стабілізація дисперсії пігменту в тінях, румянах, відтінкових засобах для волосся

- допомагає досягти щільнішої піни в шампунях і гелях

- зниження липкості емульсій

- формування дихаючої плівки на шкірі та волоссі

- кондиціонуюча

- полегшує розподіл пігменту в декоративцi

- покращує ковзання складів.

 Застосування Abysoft в косметиці: 0,5-15%

- формули для волосся — 0,5-5%

- отримання більш щільної піни в формулах з ПАР — 0,5-2%

- догляд за шкірою — 0,5-2%

- декоративна косметика — 2-15%

Зберігання: щільно закрита тара при 17-25 °С

Примітка: при зниженні температури можливе утворення маслянистих пластівців з огляду на загущення складу — на фунціональность це не впливає. При підвищенні температури рідина приймає свій звичний вигляд

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05739
Новий
10 од.
chat Коментарі (8)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right