close
Меню

Ботокс зачекає!

Ботокс зачекає!

 Кожна жінка в будь-якому віці хоче бути найкрасивішою і привабливою. І мене, звісно, не оминула ця тематика стороною. Тому я хочу торкнутися питання хроностаріння і як з ним боротися за допомогою косметичних засобів. Причин старіння організму дуже багато, процес до кінця не вивчений, але це ж не заважає нам шукати той заповітний Грааль вічного життя і молодості.

   Сьогодні я пропоную вам зробити чудову сироватку проти зморшок, результат від якої видно практично з першого застосування. А допоможе мені в цьому перевірений і ефективний комплекс Cova B Trox, який дійсно робить зморшки менше, а колір обличчя рівніше. Також хочу вас познайомити з ще одним шляхетним компонентом косметики — біозолотом, який надійно зволожить шкіру і підвищить її тургор. А для продовження ефекту зволоження ми візьмемо всіма улюблені гіалуронові кислоти. Крім того, закріпити наш ліфтинг - ефект і бездоганний тон обличчя нам допоможуть екстракт центелли азіатської, а також СО2-екстракти шипшини й моркви.

 

Отже, по порядку:

 

- Гідролат абрикоса - 65,0

- Cova B Trox - 2,0

- Феноксиетанол - 0,8

- Екстракт гліколевий центелли азіатської - 3,0

- СО2-екстракт шипшини - 3,0

- СО2-екстракт моркви - 0,2

- Гіалуронова кислота розчин 1% низькомолек. - 10,0

- Гіалуронова кислота розчин 1% високомолек. - 10,0

- Біозолото - 3,0

- Каприлово-капрікові тригліцериди - 3,0

- ЕО троянди й жасмину по 5 крап. на 100 г сироватки

 

Приготування: в жароміцній місткості відміряємо гідролат і висипаємо в нього Cova B Trox. Ставимо на водяну баню і трохи підігріваємо. Потім беремо міні міксер і інтенсивно змішуємо до повного розчинення активу. Перевіряємо температуру нашого отриманого гелю, вона повинна бути не більше 40°C. Тепер по черзі вводимо наші екстракти, активи й консервант. Гель виходить трохи желеподібний, але вас це не повинно лякати — він прекрасно наноситься й ковзає по шкірі. Розчини з гіалуроновою кислотою роблю з розрахунку на 99 г гідролата — 1 г гіалуроната натрію. Якщо будете робити про запас, то додайте ще консервант.

   Наносити засіб треба точково на зморшки під крем, або ж на все обличчя, шию і зону декольте у вигляді активної маски на 20-30 хвилин. Краса і сяйво шкіри вам гарантовані!

   Ви запитаєте: а який же краще крем приготувати до сироватки? Відповідь на це питання знайдете в наступній статті, де ми з вами розглянемо рецепт чудесного крему ліфтингу для зрілої шкіри.

 

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close