Ферулова кислота
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ферулова кислота

Стимуляція фібробластів

і боротьба зі зморшками. Стабілізує тендітні вітаміни С і Е в косметиці. Антиоксидант, освітлювач плям, профілактика і лікування акне.


  • 2 г

25,00 ₴ Без податку

25,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Кислота ферулова

INCI: Ferulic Acid

Зовнішній вигляд: світло-жовті кристали з приємним запахом
Розчинність: в спирті і гарячій воді (замутняє розчин)
рН 1,8-2,4
Несумісність: натрію карбоксиметилцелюлоза (КМЦ натрію), крохмаль, сильні окислювачі

Омолоджуючі сироватки

Природна речовина рослинного походження (з рисових висівок), захищає і відновлює клітинні мембрани, стабілізує тендітні вітаміни в косметиці. Бореться з вільними радикалами, тому обов'язкова в догляді за зрілою шкірою.

Гальмує старіння шкіри, профілактує поглиблення мімічних зморшок, гусячих лапок. Освітляє тон шкіри, вирівнює пігментацію, сліди постакне і рубці. Підібране поєднання органічних кислот в сироватці допоможе домогтися швидкого результату, відсуне фотостаріння шкіри.

Проблемній шкірі, схильній до висипань, варто завести догляд з сироваткою на основі ферулової і саліцилової кислот. Бактерицидна і в'яжуча дія кислоти допоможе уникнути появи комедонів і вугрів, а також помітно очистить шкіру з висипаннями.

Зручна для інтенсивних сироваток і кремів з вітамінною складовою. Справа в тому, що ферулова кислота стабілізує тендітні вітаміни С і Е. У комплексі вітаміни дають ефект могутніше і триваліше.

Детоксикація шкіри винятково важлива, з чим успішно і справляється косметика на феруловій кислоті і ефірних оліях.

Як пілінг-агент кислота підсилює проникність шкіри для інших речовин, вона частий гість професійних розчинів для освіження зрілой і атонічной шкіри.

Сонцезахисна косметика з феруловою кислотою допомагає зберегти властивості корисного вітаміну Е під дією ультрафіолету. Подбайте про шкіру, не забудьте в санблок ввести цю кислоту. Під впливом сонячних променів вона ще більш посилить антиоксидантну дію захисного крему.

Для нормальної шкіри ферулова кислота потрібна як підтримуюча терапія: вона вирівнює мікрорельєф шкіри, скорочує поверхневі зморшки, відбілює пігментні плями, захищає від вільних радикалів, вводите її в сироватки. Сухій і зневодненій шкірі комплекс кислот дуже показаний: покращуючи мікроциркуляцію, вони допомагають відновити здоровий водно-жировий баланс шкіри і підживити її потрібними речовинами.

 Властивості:

- Виражена антиокислювальна;
- Відлущувач;
- Очищаюча нечисту шкіру;
- Відбілююча сліди постакне і рубці;
- Детоксикація;
- Стабілізуюча вітаміни С і Е;
- В'яжуча і судиннозакріплююча;
- Легка сонцезахисна.

 Косметичне застосування і концентрація:

0,5-1%,
- пілінг 8-12%.

Ферулова кислота розводиться в невеликій кількості водної фази (водно- гліцериновий комплекс, спирт), фазу нагрівають до розчинення ферулової кислоти (40-45 ° С), потім вводять її в емульсію при температурі 45-50° С, охолоджують вже при перемішуванні. Для досягнення стабільності ферулової кислоти доведіть рН косметичного засобу до 3,0-4,0.
- Емульсії для освіження тону і тургору шкіри - 0,5%;
- Креми денні - 0,5-0,6%;
- Гелі для проблемної шкіри - 0,7%;
- Антиоксидантні сироватки - 0,7-0,8%;
- Сонцезахисні лосьйони - 0,5-0,6%.
- Пілінги - 8-12% в буферному розчині (стежити за рівнем рН!)

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02908
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (14)