close
Меню

Плампер для губ в домашніх умовах

Плампер для губ в домашніх умовах

   Плампер для губ — одне з найбільших винаходів в декоративній косметиці, це засіб робить губи пухкими без ін'єкцій. Секрет плампінга (надання пухлості, збільшення об’єму) в додаванні ментолу або перцю, у формулу губної помади, бальзаму, або блиску. Як зробити плампер в домашніх умовах, розповімо нижче. Поки трохи теорії.

   Плампер для губ проводить важливу роботу на шкірі — речовини з легкою, подразливою рецептори губ дією викликають посилення мікроциркуляції. Це призводить до невеликого запалення шкіри, що характеризується невеликим збільшенням об'єму. В якості речовин, що розганяють кров, застосовуються ментол, камфора, екстракти червоного, або чорного перцю, а також ефірні олії кориці, гвоздики, м'яти. Крихітний відсоток будь-якої з цих речовин здатний перетворити звичний тінт для губ в плампер, який і надає губам спокусливого об’єму.

   Відразу обмовимося:
а) плампер не повинен палити шкіру губ, викликаючи лущення, дискомфорт або свербіж;
б) плампер не здатен збільшити об’єм губ вдвічі. Даний косметичний засіб має тимчасовий ефект, який не йде ні в яке порівняння з ін'єкцією. Наносити плампер можна в будь-який момент. Однак косметисти люблять плампер-маску для губ: наносиш її на ніч, а вранці прокидаєшся з губами, майже як в Анджеліни Джолі, які гордо демонструєш весь день.

   Експрес-плампінг теж дуже хороша справа, нехай і ефект триває якихось пів години: взяти порожню склянку і висмоктати з неї  повітря, притиснувши до рота на хвилину. Кров приливає до губ, вони трохи збільшуються в об’ємі — саме час нанести блиск! Щодня таке практикувати не варто, це план дій на крайній випадок. Краще створіть собі плампер, або олійку, що збільшує об’єм губ.

Рецепт плампера для губ

Плампер для губ «Гвоздика та броколі»

Плампер підготує губи: зволожить їх, зробить гладкими, зніме лущення і додасть об’єму на 2-3 години. Після потрібно оновити.

Приготувати пламперну олійку нескладно, для більшої користі ми пропонуємо ввести туди пептид Hilurlip: посилення мікроциркуляції крові донесе омолоджувальні речовини глибше, «оновивши» шкіру губ, та зробивши її молодшими.

- сквалан — 3 мл,

- олія аргану — 2 мл,

- олія насіння броколі — 1 мл,

- олійний вітамін Е — 3 краплі,

- ефірна олія гвоздики або кориці — 4 краплі,

- пептид Hilurlip — 2 краплі.

У роликовому флаконі змішати компоненти, струсити. Деяким буде недостатньо чотирьох крапель гвоздики, в цьому випадку завжди можна посилити дозу, або змінити ефірну олію (багато хто обожнює м'ятний, або корицевий плампер), але не перестарайтеся.

Бажаємо вдалого плампінга й ефектного макіяжу!

 

Ваша Зульфія

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close