Эфирна олія лавру
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія лавра

Ущільнення дерми

і посилення імунітету шкіри. Дезодорує і стягує пори, відмінно зміцнює волосся. Антисептик, бореться з грибком.

  • 10 г

150,00 ₴ Без податку

150,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія лавру благородного

INCI: Laurel (Laurus nobilis) Essential Oil

Зовнішній вигляд: жовто-зелена плинна олія з яскравим ароматом і

нотками камфори

Активні речовини: фітонциди, ефірні олії, насичені жирні кислоти, вітаміни А, С, РР, групи В, кальцій, магній, селен, натрій, калій, фосфор, залізо, цинк, мідь, марганець

Властивості: зміцнює волосся, бактерицид, лімфодренаж, антицелюлітна, загоююча, детоксикуюча, омолоджуюча, ліфтинг, антиоксидант, матуюча.

Рятує при випадінні волосся: в шампунях не настільки ефективно, а ось в масках і лосьйонах для втирання в шкіру голови надає мало не чарівну дію.

Масаж шкіри покращує кровопостачання цибулин волосся і вони перестають випадати. Чорні цятки на шкірі можна винищити лавром: потужно дренуємо пори, багатий фітонцидами лавр стягує пори-кратери і тримає їх у такому стані весь день. Тому при додаванні лавра в денний гель або крем отримуєте матуючий ефект. Маски на глині ​​і лаврі більш грунтовно розгладять мікрорельєф пухкої шкіри: двічі на тиждень глиняні маски потрібні жирній шкірі обов'язково. Масляний розчин 5% підійде для точкового припікання прищика.

Аллепске мило без олії лавра не буває. Тому кілька крапель ефірки допоможе при створенні цього знаменитого мила. Звичайна олія лавру теж повинна бути присутня у рецепті. Після вмивання аллепским милом зникають прищі і заспокоюється екзема. Ефірну олію зручно додавати в основу-гель для очищення шкіри (15-20 крапель на 100 мл). Лавр дезодорує і дезинфікує: у спортивних роздягальнях і басейнах протигрибкова властивість лавра незамінна.

Регенерація шкіри (ранки, фурункули, прищі) прискориться, якщо збагатите звичайний крем 0,25% ефірною олією лавра. Зручно додавати лавр і в цинкову мазь: загоєння проходить швидше, відновлюються бар'єрні функції шкіри. Спрей-антисептик з краплею лавра освіжить повітря і знищить віруси. Омолоджуючі властивості лавра можна випробувати на перших намічених зморшках: сироватка на олії фісташки поліпшить стан шкіри і віддалить старіння. Обов'язково вводите лавр в денні зволожуючі гелі - він повертає шкірі пружність і профілактує сухість.

Масажні суміші з лавром добре виводять надлишок рідини з тканин. Антицелюлітну і стимулюючу лімфоток властивість використовуйте в олії для масажу всього тіла.

Застосування: косметичне (0,5-1%) або лікувальне (2%), для дітей і літніх людей знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базове масло, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

- Ванна повна - 2-4 краплі на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 6-10 крапель на 5 мл емульгатора
- Аромалампи - 1-3 краплі
- Сіль для ванн, мило - 25 крапель на 1 кг
- Масаж, аромасвічки, масляні сироватки - 1-4 краплі на 50 мл бази
- Дезодорант - 3-4 краплі на 5 мл базового масла
- Збагачення емульсій, шампуню - 4-6 крапель на 10 г засобу
- Лосьйони від випадіння волосся - 5-7 крапель на 20-25 мл засобу

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, не
використовувати на шкірі в чистому вигляді.
Упаковка: флакон темного скла з внутрішньої крапельницею і кришкою, що
закручується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03655
Новий
8 од.
chat Коментарі (4)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right