Ефірна олія шавлії мускатної
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія шавлії мускатної

Дезодорант

для шкіри всього тіла. Фунгіцид, бактерицид, інсектицид. Універсальний для косметики поза віку та статі. Пахне просто дивовижно!

  • 10 г

132,00 ₴ Без податку

132,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія шавлії мускатної

INCI: Clary Sage (Salvia sclarea) Essential Oil

Зовнішній вигляд: жовта олія з потужним горіхово-трав'яним ароматом

Активні речовини: ліналілацетат, L-ланалоол, склареола, туйон, борнеол, цинеол, камфора

Метод отримання: водно-парова дистиляція суцвіть після першого дозрівання насіння

Властивості: протизапальна, в'яжуча, дезинфікуюча, кровоспинна, пом'якшуюча шкіру; інсектицид; знімає нервову напругу і проганяє меланхолію, активізує роботу мозку

Дезодорант для тіла

Загоює і рубцює, пошкодження на шкірі, дуже потужна регенеруюча властивість задіяна в спреях для післяопераційного відновлення тканин. Хітозановий гель з шавлією швидко загоїть поріз або глибоку царапину.

Волосся починають рости швидше, якщо не лінуватися і підгодовувати їх шавлієвоюолією: легкий массажик перед миттям зробить волосся блискучим, налагодить себовіддтік. Шампунь з шавлією допоможе вивестилупу.

Масаж з олією шавлії вміє послаблювати спазми в області попереку, полегшуючи ПМС і додаючи дещицю ейфорії при масажі. Литкові судоми, викликані недоліком вітаміну Е або перенавантаження, зніме шавлієвий гель для масажу. Шавлія (3 краплі) і лаванда (2 краплі) на 10 мл олії-основи складуть непоганий дует для аромамасажу.

Нечиста шкіра стає свіжою і матовою при додаванні в косметику мускатної шавлії. Олією можна збагачувати вже готові косметичні формули і маски, це нескладно. Сильна бактерицидна властивість шавлії здавна використовується в медичних мазях і протирання.

Порожнина рота потребує догляду і шавлія тут перший лікар! Допоможе вилікувати стоматит, прибере неприємний запах з рота, проведе аромачистку. Комбінуйте шавлію з цитрусовими або корицею, суміш вийде ароматної і корисною. Шавлієві олієсуміші полегшують перебіг ГРВІ і бронхітів.

Антиоксидантна шавлія допоможе зрілій шкірі виглядати молодше: профілактика набряків і поліпшення мікроциркуляції вкрай важливі для в'янучої шкіри. Олійна сироватка (шавлія-вербена-пальмароза) допоможе в боротьбі за тургор нашої єдиної і неповторної шкіри.

Стрес і тривожний стан відступають, якщо в будинку є шавлія: вона м'яко заспокоює, підтримує організм в період одужання. Ароматерапія (лампи, спреї, парфуми) з шавлією відновлює духовний баланс, змушуючи дивитися на речі не так прискіпливо, і реагувати м'якше. Мій будинок малий, але це мій дім!

Застосування: косметичне (0,5-1,5%) або лікувальне (3%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

- Ванна повна - 1-2 краплі на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 3-5 крапель на 5 мл емульгатора
- Аромалампи - 1-2 краплі
- Сіль для ванн, мило - 20 крапель на 1 кг
- Компрес - 3 краплі на 500 мл води
- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 10 крапель на 50 мл бази
- Розтирання - 3-5 крапель на 5 мл базової олії
- Збагачення емульсій, деоталька - 4-5 крапель на 10 г засобу
- Посилення загоюючий мазей від синців - 5-7 крапель на 20-25 мл засобу

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, не перевищувати дозування щоб уникнути головного болю і розосередження уваги. Перед першим використанням провести ліктьову пробу. Не застосовувати під час вагітності та періоду лактації. Олія містить туйон.

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

Країна походження: Франція

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03481
Новий
9 од.
chat Коментарі (6)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right