ᐈ Ефірна олія базиліку - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія базиліку

Масаж обличчя, глибокий дренаж пор і загальне омолодження шкіри на клітинному рівні — ось неповний список талантів ароматного базиліку. Дезодорує, знімає жирність при коренях волосся і зміцнює цибулину

  • 10 г

85,00 ₴ Без податку

85,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефiрна олiя базиліку

INCI: Basilic (Ocimum basilicum) Essential Oil

Зовнішній вигляд: темно-жовта олія

Активні речовини: α- і β-пінен, лімонен, камфора, цитронелол, метил-кавікол, естрагол, евгенол

Метод отримання: водно-парова дистиляція пагонів і суцвіть

Властивості: усуває бородавки, себорегулююча, очищує пори, капілярозміцнююча, поліпшує еластичність шкіри, бактерицид, інсектицид; сприяє концентрації думок, усуває пригніченість, покращує збагачення клітин киснем.

Чистка обличчя за допомогою ефірної олії базиліка буде особливо ефективною, адже сапоніни і терпеноїди розчиняють і знебарвлюють темний сальний секрет у порах. Парова ванночка і масаж з краплею базиліку сприяють дренажу пор і їх подальшому стягненню. Після перших таких процедур шкіра починає інтенсивно позбавлятися від токсинів — це природня реакція, можливі прищі і почервоніння.

Видалення бородавок — ще одна чудодійна властивість базиліку. Ефірна олія має потужну противірусну дію, отже, бородавки поступово гинуть після припікання олією. Кератоми і ущільнення на шкірі також зникають.

Крем для ніг, пом'якшувальний і дезодоруючий, можна створити за участю сечовини (10%) і ефірної олії базиліку (1%). Такий лікувальний вплив усуне натоптиші і позбавить від запаху поту.

Інсектицид і репелент з базиліком не дасть комахам псувати вам життя: в побуті та в походах базилік захистить від укусів. Суміш з евкаліптом або лавандою проявляє неабияку синергію — дія посилюється в 10-20 разів.

Для волосся базилік корисний і важливий: живить цибулини волосся в масках, перешкоджає сальності на корінні, розгладжує кутикулу в кондиціонерах і спреях.

Антиоксидантна дія необхідна в догляді за зрілою шкірою: масаж обличчя і тіла важливий для збереження молодості шкіри, така процедура покращує самопочуття і знімає м'язові спазми.

Вдихання аромату базиліка знімає перевтому і допомагає при безсонні і нервовому перенапруженні. Стимулює роботу мозку і сприяє концентрації.

Застосування: косметичне (0,5-1%) або лікувальне (2%), для дітей і літніх знижуйте дозування у 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

  • ванна повна — 2-3 краплі на речовину-емульгатор;
  • аромаспрей для повітря — 4 краплі на 5 мл емульгатора;
  • аромалампи — 1-2 краплі;
  • сіль для ванн, мило — 15-20 крапель на 1 кг;
  • масаж протиревматичний — 3-4 краплі на 50 мл бази;
  • дезодорант — 2-3 краплі на 5 мл базової олії;
  • збагачення емульсій, шампуню — 4 краплі на 10 г засобу;
  • лосьйони від випадіння волосся — 6-7 крапель на 20-25 мл засобу.

Запобіжні заходи: підвищує артеріальний тиск, тільки для зовнішнього застосування, не використовувати на шкірі в чистому вигляді.

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується

Виробник: Індія

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04386
Новий
7 од.
chat Коментарі (0)