СО2-екстракт ванілі
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт ванілі

Косметичний компонент

від жирності шкіри, стягує пори та вирівнює нерівну текстуру. Чудовий компонент для засобів, що змиваються, а також для сироваток. Потужний антиоксидант і перевірений омолоджувач.

  • 5 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

СО2-екстракт ванілі


INCI: Vanilla (Vanilla planifolia) Beans CO2 Extract

Метод отримання: надкритична флюїдна екстракція діоксидом вуглецю природного походження; без слідів розчинника та важких металів

Походження: природна формула 100%, без домішок

Активні речовини: 4-гідрокси-3-метоксибензальдегід, ванілінова кислота, ванілозід, піперонал, ваніол, ліпіди.

СО2-екстракт ванілі важливий для шкіри, як джерело натурального молодильного ваніліну, який не просто віддаляє старіння, а й піклується про еластичність шкіри. Крем від зморшок з додаванням 0,3% екстракту ванілі подарує шкірі матовість і ніжність, а нічна сироватка з 0,5% усуне пігментні плями та рихлість шкіри.

Денний крем

СО2-екстракт приємно пахне, що робить його універсальним компонентом і т.зв. «галеновою добавкою» до косметики та ліків. Звичайний крем, посилений присутністю ванільної витяжки, автоматично робить догляд більш дієвим.

Профілактика старіння шкіри на ванілі — перевірений віковий засіб, унікальний ансамбль біологічних активів ванільного стручка захищає наші клітинні мембрани від окислення. Тому щотижнева маска на альгінаті та СО2-екстракті ванілі подарує шкірі другу молодість, особливо ванільний вплив помітний на шиї та декольте.

Пігментні плями на шкірі викликають одне бажання — стерти їх назавжди. Рішуче налаштованим громадянкам порадимо пілінг, терплячим допоможе ванільний догляд.

Відбілювання в цьому випадку поєднується з регенерацією і глибоким зволоженням, особливо якщо ви використовуєте сироватку на Cova B-Trox або лактобіоновому пілінг розчині.

Прищі на шкірі — нездорова картина, тут теж допоможе ваніль. Її бактерицидні властивості поєднуються зі зволоженням шкіри та усуненням жирного блиску. Тонік з 0,1% СО2-екстракту ванілі та денний крем з 0,3% цього компонента освіжають шкіру й оптимізують вироблення шкірного сала. Навіть підліткова шкіра виглядає ніжно і матово, якщо не забувати про натуральну витяжку та убтан з ваніллю.

Від подразнень після гоління і механічного чищення допомагає ваніль, посилена лавандовою та м'ятною ефірною олією. Ця ж сама композиція здатна усунути сухість шкіри голови й свербіж від жорсткої води.

Властивості:
- пом'якшувальна і відбілююча плями,
- зволожувальна і заспокійлива,
- відновлює тонус і пружність шкіри,
- вирівнює тон і омолоджує,
- афродизіак і антиоксидант,
- себорегулююча та антибактеріальна,
- злегка ароматизуюча.

Косметичне застосування: 0,1-0,5%
- тоніки, зубні пасти — 0,1%,
- убтан і матуючі формули — 0,2%,
- денні емульсії та креми, загоювальні мазі — 0,3%,
- шампуні, маски, очищуючі креми — 0,4%,
- сироватки, креми для тіла, піна для ванн — 0,5%.

Зберігання: в тарі темного скла при кімнатній температурі

Виробник: Україна

Статті на тему. Рецепти та поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04526
Новий
Вага
5 г
Тип волосся
Жирне волосся
Лупа
Сухе волосся
Тип шкіри
В'януча
Вікова
Зневоднена
Комбінована
Нормальная
Пігментована
Суха
Чутлива
Призначення
Від подразнень
Від прищів
Для звуження пор
Зморшки
chat Коментарі (4)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right