Монтанов-202 емульгатор
Розгладжуючий крем
за п'ять хвилин: емульгує вмить, не вимагає складної технології. Сподобається новачкам. Зволожує і пом'якшує шкіру.
local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше
Емульгатор «Монтанов-202»
INCI: Arachidyl Alcohol and Behenyl Alcohol & Arachidyl Glucoside
Зовнішній вигляд: олійорозчинні білі гранули без запаху
Ионности: неіонний
Температура плавлення: 74-78 ° C
Молочко для тіла
«Монтанов-202» створений з рослинної сировини, розроблений для створення прямих емульсій «олія-у воді», причому, рідкокристалічних, які найбільш корисні шкірі в плані доставки активів в глибокі її шари.
Зважаючи на свою особливу гліколіпідну структуру неіонний емульгатор демонструє неабиякі емульгуючі властивості. Рівень рН в спектрі рН 3-11 робить зручним роботу з емульгатором: можливі комбінації різних олйних фаз і активів для кремів.
Консистенція емульсій залежить від бажання кремовара: в'язкість регулюється процентним вмістом емульгатора.
Для підвищення в'язкості додайте дрібку ксантану або арістофлексу: вони надають будь-який емульсії приємні сенсорні характеристики. Креми на неіонному емульгаторі стійкі до розшарування.
Для декоративної косметики дуже зручний: добре приймає силікони і сонцезахисні фільтри. Сонцезахисна косметика знижує білий слід, якщо створювати креми на цьому емульгаторі.
Властивості:
- Ламелярні емульсії,
- Гіпоалергенність,
- Відсутність білого сліду,
- Зволожує і пом'якшує шкіру,
- Рівномірно розподіляє частинки в крем-скрабах;
- Чудово сумісний з «примхливими» добавками (ефірні олії, вітаміни і АГК).
Косметичне застосування:
0,5-5%
- Гель-молочко - 0,5-1,5%,
- Лосьйони та демакіяж - 2-3%,
- Пляжна косметика - 3,5-4%,
- Декоративна косметика - 4-5%,
- Кондиціонери і креми для волосся - 2%.
Методика застосування: емульгатор розплавляють в олійній фазі при температурі 85 ° C. Після змішування олійної і жирної фаз починають змішування на повільних оборотах, поступово прискорюючись. Груба дисперсія гомогенізується на очах, перетворюючись через три-чотири хвилини в гладку блискучу емульсію.
Статті по темі:
РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- chevron_right