ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Гідролат подорожника
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Гідролат подорожника

Подорожник захищає шкіру від сонячного випромінювання, тому підходить для догляду в літній період. При регулярному використанні повертає шкірі доглянутий вигляд, зменшує глибокі зморшки. Чудово пом'якшує. Додавайте в шампуні для жирного волосся.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Гідролат подорожника

INCI: Plantago (Plantago Major) Hydrozol

Активні речовини: полісахариди, глікозид аукубін, кислоти (лимонна й аскорбінова) каротиноїди, вітаміни А і К, фітонциди, холін

Вода з листя подорожника володіє важливими для косметики властивостями: регенерує, заспокоює, пом'якшує і губить патогенні бактерії. Отже, гідролат подорожника важливий для догляду за шкірою після гоління та епіляції, після механічної чистки обличчя. Комплексний вплив і вітамінізація швидко повертають шкіру до нормального стану.

Купероз на обличчі мало кому подобається, тому важливо задіяти гідролат в косметичному догляді: введення 2% порошку сніжної водорості допоможе зробити з тоніку базовий зволожуючий склад, який зміцнить стінки капілярів і надасть рівність тону шкіри.

Дезодорант-спрей на воді подорожника подарує відчуття свіжості, особливо якщо проблема гіпергідрозу вам знайома. Тіло, пахви, стопи і навіть шкіра голови відмінно реагують на в’яжучий деодогляд на подорожниковій воді.

Подразнення шкіри після гоління легко знімається лосьйоном, в складі якого є гідролат подорожника. При швидко жирній або шкірі з вуграми рекомендується підсилити формулу СО2-екстрактом подорожника і ефірною олією м'яти.

 Властивості:

  • розгладжує і зволожує шкіру,
  • дарує відчуття свіжості на весь день,
  • контролює вироблення шкірного сала,
  • бактерицидна,
  • знімає подразнення і почервоніння шкіри,
  • губить патогенну флору,
  • знімає набряки.

 Косметичне застосування: 10-100%

Зберігання: в холодильнику

Виробник: Україна

Статті на тему:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04723
Новий
Тип шкіри
Куперозна
chat Коментарі (1)