Рафінована олія виноградної кісточки
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Рафінована олія виноградної кісточки

Поліфеноли молодості

для матової і юної шкіри. Легка і корисна олія, компонент гідрофільних олій і загоюючих бальзамів.

  • 50 г

44,00 ₴ Без податку

44,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Олія виноградної кісточки рафінована

INCI: Grape Seed (Vitis Vinifera) Oil Refined

Також цей товар можна купити оптом

Підтягуючі креми

Олія легка всмоктується і не забиває пори - дивовижна основа для сухих масел! Стягує пори і повертає пористій шкірі пристойний вигляд. Збите масло з коріандром відмінно догляне за шкірою всього тіла, універсальний засіб!

При вугруватій шкірі дезинфікує шкіру, приємно освіжає, особливо в союзі з ментолом. Тому завжди потрібна в матуючих гелях і глиняних масках для глибокого очищення пор і профілактики сальних пробок.

У олії виноградної кісточки сконцентровані найцінніші вітаміни, мікроелементи, жирні кислоти, дубильні речовини. Саме цей набір цих компонентів зумовлює протизапальні і бактерицидні властивості олії.

В'янучій шкірі олія відновить тургор і згладить зморшки. Умивання убтаном з крапелькою виноградного еліксиру стане вашою улюбленою процедурою. Почніть прямо сьогодні.
Ніжна і легка виноградна кісточка давно і успішно використовується в дитячій косметиці. На її основі виходять прекрасні гідрофільні олії, які легко і ніжно знімають забруднення з шкіри, навіть водостійкий макіяж. При цьому не порушується водно-жирова мантія нашої шкіри.

Для декольте і шиї створіть гіалуроновий флюїд з малиновим кетоном. Така емульсія зберігає природну вологість шкіри. Водорослева маска ущільнює дерму і підтягує шкіру, а ефірні олії чорнобривців і пальмарози роблять шкіру гладкою і ніжною.
Надійний партнер у боротьбі з
целюлітом і зниженням пружності шкіри.

Властивості:
- Матуюча,
- Зволожуюча і розгладжуюча,
- Уповільнює старіння,
- Природний сонцезахисний фільтр,
- Загоююча.
Косметичне застосування: 1-20%
- Убтан, емульсії і гелі - 1-4%,
- Сухе масло, сироватки - 5-10%,
- Бельди і брускове мило - 2-5%,
- Гідрофільні олії - 10-20%,
- Збите масло, бальзам-розтирання - 10-15%,
-
Шампуні та демакіяж - 2-5%,
- Масажні суміші,
загоюючі мазі - 5-20%.
Зберігання: при кімнатній температурі, щільно закупореним, уникати потрапляння прямих сонячних променів
РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01688
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (10)