Перлинна пудра гідролізована
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

Перлинна пудра гідролізована

Відбілююча сироватка

омолоджує, зміцнює захисний бар'єр шкіри. Водорозчинна форма дуже зручна для створення косметики.

25,00 ₴ Без податку

25,00 ₴ без податку

block Розпродано

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Пудра перлів гідролізована

INCI: Hydrolyzed Pearl Powder, Instant Pearl Powder, Сalcium Сarbonate
Активні речовини: гліцин, метіонін, аланін, серин, тирозин, аргінін, аспарагінова кислота, глюкоза, треонін, мінерали і мікроелементи
Зовнішній вигляд: білий легкий порошок
Розчинність: легко у воді

Перлинна косметика

Сухий гідролізат отриманий переробкою річкових перлів. В результаті порошок набуває безцінну властивість для косметології: стає водорозчинним компонентом з 10% вмістом активного кальцію.

Проблемній шкірі дуже знадобляться вітаміни В і D, незамінні амінокислоти для нормалізації вироблення себума і загоєння запалень. Тонік з перлами дасть прекрасні результати. Шкіра очиститься від надлишку сала, комедони посвітлішають, пори звузяться.

Протеїни в перловій пудрі допомагають дерматологам і косметологам відновлювати шкіру. Потужні регенеруючі таланти перлів затребувані в догляді за зрілою шкірою. Перловий гідролізат і грейпфрутовий екстракт посилюють дію один одного, адже зрілій шкірі потрібен саме комплексний догляд, не забувайте.

Косметичний догляд з перлами зміцнює захисний бар'єр шкіри, підгодовує мікроелементами, що благотворно позначається на стані млявої та атонічної шкіри. Пудра перлів містить глюкозу, зміцнюючу м'язи обличчя.

Знижуючи мембранну проникність, порошок перлів знімає запалення, набряки і алергічні реакції на шкірі. Корисні для нігтьової пластини, ванночки з перлами живлять кутикулу, даючи новому нігтю силу і здоров'я. Відмінно дружить з іншими білковими гідролізатами, будь-яке їхнє поєднання корисно для волосся і шкіри.

 Властивості:

- Антиоксидант;
- Детоксикант;
- Підсилює клітинне дихання;
- Природний УФ-фільтр;
- Матуюча і розгладжуюча;
- Загоююча і зволожуюча;
- Підсилює тургор шкіри;
- Легка відбілююча.

 Косметичне застосування:

2-10%, розчиняти у воді
- Сироватки для шкіри, нігтів, волосся - 8-10%,
- Мило і шампуні - 2-4%,
- Зволожуючі маски для нігтів і волосся - 5-8%,
- Міцелярна вода, гелі та емульсії - 3-7%.
Виробник: Німеччина

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02468
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (19)