Комплекс Амісол-Тріо
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Комплекс Амісол-Тріо

Біоліпідний захист

шкіри і волосся в будь-якому віці. Мінус зморшки і стягнутість. Для дитячої і чутливої шкіри, потужно зволожує шкіру і волосся. 

  • 25 г
  • 250 г

792,00 ₴ Без податку

792,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Комплекс Біоліпідний Амісол-Тріо

INCI:  Amisol Trio™, Phospholipids (and) Glycine Soja (Soybean) Oil (and) Glycolipids (and) Glycine Soja (Soybean) Sterols
Синоніми: мембранно-ліпідний комплекс (МЛК)
Йонности: неіонний
Розчинність: легко в оліях, полісорбаті (80 і 20), ПАР
Температура розм'якшення: 55-60°С, комплекс стає текучим і готовий для введення в олійну фазу. Тривало і вище 60°С не нагрівати

Кондиціонер для тіла

Чим відомий Амісол в середовищі косметологів та трихологів? Своєю потужною пом'якшувальною і відновлюючою дією. Миттєво знімає дискомфорт і сухість шкіри, прибираючи зморшки. Комплекс-концентрат сповнений фосфоліпідів, гліколіпідів і фітостеролів, містить також кориснійший вітамін F - свято для кремоварів 

Побалуйте коханого: пару крапель Амісолу в гелі після гоління зроблять чудо зі шкірою, розгладять і заспокоять. Чутлива і дитяча шкіра оцінять Біоліпідний комплекс: в змиваючих піноутворюючих засобах (шампуні, кондиціонери для тіла і волосся, демакіяж) і косметиці (зволожуючі креми і лосьйони, укладальні засоби для волосся). Знижує втрату вологи шкірою, що важливо для підтримки водно-ліпідного балансу в зимовий час.

Для волосся корисностей чимало: заспокоює шкіру голови і знімає свербіж при надмірній сухості скальпу, живить волосяний стрижень, полегшуючи розчісування. Підсилює природний блиск, корисний пофарбованому волоссю, захищає при термосушці (утворюючи захисну плівку без обтяження волосся). Талант кондиціонувати неслухняне волосся Амісолом оцінять власники кучерявого волосся: розгладження і блиск до самих кінчиків додаються.

Піномиючим формулам надає особливу властивість: утворює м'яку щільну дрібнопузирчасту піну. Знижує агресію ПАР, виступаючи пережиром, але замутняє прозорі склади, надаючи їм біло-кремовий відтінок. Шкіра тіла після очищення засобом на Амісолі ніжна і гладка, зволожена і спокійна.

Догляд за шкірою (креми, маски і гелі) з таким чудо-комплексом стане простішим і дієвішим: омолоджуюча комплектація інтенсивно відновлює еластичність шкіри, суха олія покращує тургор. При кімнатній температурі склад впевнено текучий, можна додавати його відразу в готовий крем або маску. Не лінуйтеся, робіть маски та масажі!

 Властивості:

- Потужна зволожуюча,
- Плінкоутворююча і захисна,
- Неіонний емульгатор і стабілізатор емульсій,
- Термозахисна при укладанні волосся,
- Полегшує укладання і розчісування волосся,
- Емолент (пом'якшувальна дія),
- Заспокоює подразнену
 шкіру.

 Косметичне застосування:

0,5-1,5% в косметиці, 1-4% в піноутворюючих формулах. Підігрітий комплекс вводять в олійну фазу крему або в готову вже емульсію. У ПАР-орієнтованій формулі змішати спочатку з ПАР, потім з іншими компонентами.
- Піноутворюючі, змиваючі засоби - 1-4%
- Кондиціонери для тіла - 2-3%
- Крем-гель і демакіяж - 0,5-3%
- Шампуні і гель для душу - 1-1,5%
- Суха олія, крем для гоління - 1,5-2%
- Кондиціонери та ополіскувачі - 0,5-4%
- Догляд за зрілою шкірою - 0,5-1%
- Флюїд навколо очей, дитяча косметика - 1%
- Маски і загоюючі склади для шкіри - 1,5%.

Упаковка: пластикові фармацевтичні флакони
Зберігання: щільно закупореним при кімнатній температурі вдалині від світла
Виробник: Франція

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03260
Новий
12 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (29)