Сироватка для тіла
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Сироватка для тіла

Рецепт підтягнутого тіла

Сироватка з комплексом кислот допомагає усунути целюліт, підвищити тонус, зволожити та відновити шкіру після схуднення, роблячи її пружною, гладкою і здоровою

  • Ампула
  • Ампула в упаковці

350,00 ₴ Без податку

350,00 ₴ без ПДВ

notifications_active Останні товари на складі

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Сироватка для тіла

Об'єм: ампула 2 мл, або 5 ампул по 2 мл

Склад: олеїнова кислота, октадекадієнова кислота, ліноленова кислота, пальмітинова кислота, арахінова кислота, стеаринова кислота, 11-ейкозенова кислота, міристинова кислота

Зовнішній вигляд: масляниста рідина від солом’яно-жовтого до світло-коричневого кольору з унікальним ароматом

Нова сироватка для тіла сприяє відновленню тонусу та еластичності шкіри, робить її доглянутою і пружною. Вона підтримує процес вироблення колагену, що допомагає зменшити кількість і помітність розтяжок, а також підвищити еластичність шкіри. Завдяки протизапальним властивостям, сироватка зменшує запалення та подразнення, сприяючи загальному здоров’ю шкіри.

Збагачений комплексом кислот склад ефективно бореться із целюлітом та покращує текстуру шкіри, відновлюючи її після втрати ваги. Також сироватка активно зволожує суху шкіру, живлячи її, надаючи їй гладкості та сяючого вигляду, що є особливо важливим під час схуднення.

Властивості:

  • протизапальна дія,
  • поліпшення тонусу шкіри,
  • зволоження та живлення,
  • стимуляція виробництва колагену,
  • стимуляція регенераційних властивостей.

Застосування: Нанесіть 5–6 крапель на шкіру, роблячи енергійні кругові рухи до повного поглинання. Використовуйте в домашньому догляді та для масажу проблемних зон на тілі.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість інгредієнтів.

Запобіжні заходи: не наносити на відкриті рани, не допускати попадання на слизові оболонки очей. Не рекомендовано використовувати, якщо у Вас виявлена алергія на арахісову пасту.

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Зберігання: при температурі не вище 25°C, у захищеному від дітей місці.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

07729
3 од.
chat Коментарі (0)