Новий Пентіленгліколь Hydrolit@S green Збільшити для перегляду

Пентіленгліколь Hydrolit@S green

Новий товар

Чудовий розчинник і м'який зелений консервант.

Природний зволожувач шкіри та волосся. Гіпоалергенний компонент, підходить для дитячої та веганської косметики. 

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 4 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 4 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,80 грн.


42,00 грн

  • 10 г
  • 25 г

Додати до списку бажань


Вага 10 г, 25 г
Тип шкіри Комбінована

Пентіленгліколь Hydrolit@S green

INCI: Pentylene Glycol, Pentane-1,2-diol

Походження:  натуральне, рослинне, із залишків волокон (багаси) після переробки цукрової тростини й кукурудзяних качанів

Торгова назва: Hydrolit@S green

Дозування: 0,5-5%

Пентіленгліколь в косметиці зволожує, губить патогенні бактерії та виступає розчинником для інших активів.

Натуральне походження Hydrolit@S green дозволяє використовувати його в дитячій, гіпоалергенній і веганській косметиці. У дозуванні 5% він виступає консервантом для натуральної косметики з традиційно недовгим терміном зберігання, наприклад, до пів року.

Наш пентіленгліколь Hydrolit@S green сподобається будь-якому типу шкіри. Діти та дорослі можуть покластися на його пролонговану зволожуючу дію і доброзичливість до інших компонентів. У формулі засобу всього 3% Hydrolit@S green natural, що гарантує посилення зволожуючого та антибактеріального ефекту. Звичний гель-алое стане ще крутішим, якщо посилити його пентіленгліколем.

Для шкіри пентіленгліколь важливий як полісахарид, який посилює свою дію разом з екстрактами. Така комбінація допомагає шкірі утримувати вологу максимально довго. Ось чому популярність гліколевих екстрактів ніколи не знижується: такі витяжки працюють особливо активно.

Пентіленгліколь (хімічно інертний компонент) стане вдалим варіантом для консервування натуральної косметики: 5% гарантує стійкість формули протягом 3-6 місяців. Плюс зволожуючу дію, що особливо приємно. Добре поєднується з іншими консервантами нового покоління, в цьому випадку введення пентадіолу прийнято знижувати.

 Властивості пентандіолу Hydrolit@S green:

- тривале зволоження шкіри та волосся;
- термостабільність;
- антибактеріальна дія;
- консервант і со-консервант;
- хімічно інертний;
- солюбілізатор і розчинник;
- підвищення гідрофільності рогового шару шкіри;
- заспокоює шкіру після гоління, епіляції, чищення;
- компонент парфумерних формул.

 Косметичне застосування пентіленгліколю: 0,5-5%

- гелі, міцелярні води, тоніки, спреї — 0,5-3%
- емульсії, дезодоранти — 2-5%
- піномийні формули — 4-5%
- косметика після гоління та епіляції — 3%
- мегазволожуючі маски — 2-4%
- консервування косметики, солюбілізатор — 1-5%
- парфумерія (туалетні води, одеколони та парфуми) — 2-5%

 Дієві комбінації з пентіленгліколем Hydrolit@S green:

- зволожуючий догляд за волоссям: церамідний комплекс, комплекс СО2-екстрактів «Контроль жирності волосся», комплекс «Колаген і хітозан»
- зволоження шкіри: гліколеві екстракти, Bioil Molecular Activ, комплекс «Сніданок для шкіри», гідролізат протеїнів насіння томата
- парфумерія: діетилфталат, фенілетіловий спирт, кетони кавуна й малини

Зберігання: щільно закупореним, уникати прямих сонячних променів і високих температур

Написати відгук

Пентіленгліколь Hydrolit@S green

Пентіленгліколь Hydrolit@S green

Чудовий розчинник і м'який зелений консервант.

Природний зволожувач шкіри та волосся. Гіпоалергенний компонент, підходить для дитячої та веганської косметики. 

Прагнемо до досконалості разом!

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter

або цю кнопку повідомити про помилку