Нерафінована олія сливової кісточки
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Нерафінована олія сливової кісточки

Демакіяж

і посилення тургору шкіри. Рятує суху атопічну шкіру, ніжно очищає і живить. Зміцнює вії, допомагає волоссю стати сильніше. Компонент дитячої косметики.

28,00 ₴

28,00 ₴

block Тимчасово відсутній

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Олія кісточки сливи нерафінована

рецепты натуральной косметики, как сделать сухое масло для лица, зульфия

INCI: Plum (Prunus domestica) Kernel Oil
Метод отримання: холодний віджимання
Активні речовини: вітаміни В5 і Е, фосфоліпіди, мідь, солі калію, цинк, фосфор, залізо, магній, жирні кислоти, ситостерол

Зміцнення вій

Мікроелементний склад олії потужний, тому воно відмінно ловить вільні радикали. Нерафінована олія затребувана в створенні диво-засобах для очищення шкіри - гідрофільної олії. Скомбінуйте улюблені олії вашої шкіри і насолоджуйтеся її пружним і свіжим виглядом.

Олія вбирається без залишку і матує шкіру. Обов'язковий компонент сухої олії: легко проникає в шкіру, залишаючи на шкірі відчуття м'якості, ніякого жирного блиску. Регулює проникність шкірного бар'єру і відмінно зволожує, що життєво важливо при догляді за чутливою шкірою.

Сухій шкірі, схильній до куперозу, допоможе олія сливи, змішана з морквяною. Такий догляд поступово відновлює еластичність шкіри, зміцнює стінки капілярів і стирає сітку судин з шкіри.

Зрілій шкірі показаний особливий догляд, в якому живильні маски займають чільне місце. Водорослева маска на сливовій олії профілактує втрату колагену в шкірі та стимулює процеси відновлення. Зволожуючий крем на суміші олій-антиоксидантів (примула, петрушка, слива) пом'якшує, живить і зволожує сухувату шкіру. Високий вміст олеїнової і лінолевої кислоти покращує колір обличчя і підтримує здорові клітини шкіри.

Проблемна шкіра стане чистішою і світлішою, якщо поєднати в догляді олії кісточкових і екстракти фруктів: АГК ніжно очищає шкіру, а жирні кислоти відновлюють нормальний себовідтік. Створіть власний догляд за шкірою: очищення убтаном, гелі зволожуючі, сироватки для локального підсушування запалень, флюїди і маски. Через тиждень-другий шкіра стане порцеляновою.

Волосся пошкоджене або слабке від природи відродитьс після пари масок з додаванням олії сливи. Відмінно зміцнює вії, пам'ятайте про це.

Помади і бальзами для губ потужно зволожують і живлять тонку шкіру, особливо добре захищаючи і загоюючи шелушіння і обвітрення шкіри: вітамін Е рятує в самих безнадійних випадках!

Властивості:
- Антиоксидантна;
- Матуюча;
- Регенеруюча;
- Знімає запалення;
- Пом'якшувальна;
- Зволожуюча;
- Фотозахисна.

Косметичне застосування: 1-15%
- Очищаючі гелі і маски - 4-5%,
- Сироватки та бальзами загоюючі - 5-15%,
- Бельді, крем-мило, брускове мило - 1-3%,
- Атопічна суха шкіра - 2-6%,
- Гелі після гоління - 1-2%,
- Домашня аптечка і загоюючі склади - 10-15%,
- Бальзам для губ, масажні суміші - 3-10%,
- Догляд за стопами, профілактика тріщин - 5%,
- Догляд за волоссям і зміцнення вій - 2-3%.
Зберігання: в сухому темному місці щільно закупореним
Виробник: Узбекистан

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03293
Новий
chat Коментарі (8)