Нерафінована олія кави
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Нерафінована олія кави

 В'януча шкіра

потребує надійного захисту. Кавова олія підтягує, зволожує і живить. Робить шкіру м'якою і сяючою, розгладжує зморшки біля очей.  

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Олія кави (обсмажених зерен) нерафінована

INCI: Coffee (Coffea Arabica) Roasted Bean Oil
Активні речовини: фітостероли, алкалоїд кофеїн, органічні і жирні кислоти (лінолева 45%, пальмітинова 34%, олеїнова 9%, стеаринова, арахінова і бегенова), вітаміни і поклади мікроелементів

Флюїд під очі

Обсмажені зерна, з яких отримують олію, містять унікальний набір біологічних активів. Їх більше двох тисяч, тому базову олію кави так люблять косметологи і масажисти.

Кофеїн природного походження розщеплює жирові клітини адипоцити: вводимо олію в антицелюлітні креми. 

Густа коричнева олія має сильний аромат смаженої кави, так що аромат для косметики вам навіть не знадобиться. Антиоксидантна сила кавової олії нехай послужить шкірі обличчя: вдале поєднання лінолевої і олеїнової кислот робить будь-яку сироватку омолоджуючей.

Олійні сироватки захищають водно-жирову мантію шкіри, гарантуючи їй спокійний і зволожений стан. Шкіра виглядає сяючою і відпочилою.

Кавова олія в складі емульсій надає шкірі еластичність і особливу гладкість, шкіра виглядає доглянутою, дрібні зморшки розгладжуються. Потужний антиоксидант кофеїн бореться з раннім старінням шкіри, лікує опіки і мікротравми шкіри.

Старіючій шкіри кава потрібна особливо: дефіцит нативной ліноленової кислоти часто робить шкіру сухою і тьмяною, схильною до подразнення. Нічний догляд на основі олії кави справляється з такими неполадками швидко і ефективно. Дньом кавовий крем захистить шкіру від УФ-випромінювання, оскільки олія містить слабкий природний сонцезахисний фільтр.

Фітостероли кави, проникаючи в шкіру, сприяють вологоутриманню. Ось чому косметика на каві так популярна у власників зневодненої і атопічної шкіри. Обов'язково вводите каву в гелі після солярію, рівний і стійкий загар вам забезпечений! А тим, хто скидає вагу, корисна косметика на какао і каві — такий дует чудовий для підтримки шкіри в нормі.

Суха олія з додаванням природного кавового напою легко всмоктується, матує Т-зону, не забиває пори, губить патогенну флору при акне. Доповнює собою маски і убтан.

 Властивості:

- Ліфтинг,
- Пом'якшуюча і розгладжуюча,
- Матуюча,
- Загоююча,
- Тонізуюча і зміцнююча,
- Регенеруюча.

 Косметичне застосування:

0,5-4%

- Косметика для периорбітальної зони - 0,5-2%,
- Бельді, шампунь, мило брускове - 1%,
- Гідрофільна олія, збите масло - 1-1,5%,
- Демакіяж і сироватки - 1-2%,
- Олієсуміші масажні, антицелюлітні креми - 3-4%.
Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі, щільно закупореним

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Германия
03303
Новий
chat Коментарі (3)