Міка серицит з лаурол-лізином
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Міка серицит з лаурол-лізином

Надає шкірі ніжність,

омолоджує і освіжає міка серицит з амінокислотою лаурол-лізин. Напівпрозорий макіяж, природність при будь-якому освітленні і бездоганність шкіри обличчя і тіла

  • 5 г

41,00 ₴ Без податку

41,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Міка серицит з лаурол-лізином

IUPAC: Sericite Mica, Laurol Lysine, SMLL

Зовнішній вигляд: біла пудра

Ефект на шкірі: напівпрозорий, злегка матовий

Розмір частинок, мкм: 6,0

Роль в мінеральній косметиці: базовий компонент

Міка серицит з лаурол-лізином дарує відчуття невагомості макіяжу. У чистому вигляді виступає як чарівна вуаль, оптично розсіюючи світло і роблячи шкіру молодше і більш свіжою. У складі пудр і кремів дарує легкість нанесення, ніжну матовість і покращує текстуру сухої мінеральної косметики. Лаурол-лізин — це незамінна амінокислота, автоматично перетворює цю міку в засіб для оздоровлення і омолодження шкіри.

ВВ-крем для обличчя з 10% мики з лаурол-лізином подарує шкірі не тільки гладко-фарфоровий вигляд, але і оздоровить її. Лаурол-лізин, яким оброблена косметична слюда, створює повітряну подушечку на шкірі, що покращує якість макіяжу та робить його довговічним.

Міка з лаурол-лізином отримана з кокосової та пальмової олій, це натуральний продукт, тому коштує дорожче звичної мики серициту. Введення в мінеральну косметику досягає 80-100%, проте зазвичай цю міку змішують з традиційною — ефект все одно в наявності, декоративний та омолоджуючий.

Компактна пудра для обличчя або пресовані тіні особливо добре вдаються з цією мікою, вона м'якша, шовковиста, більш гладенька, автоматично робить шкіру атласною і свіжою. Це ідеальна вуаль, крихітної баночки якої вам вистачить на рік при щоденному використанні.

Міка з лаурол-лізином є водо- і олієрозчинним компонентом, тому легко вводиться в емульсії, гелі та креми. Славно поєднується в формулах сухої косметики з нітридом бору, шовковою пудрою і мікрогранулами кремнію, якщо хочете пудру з ефектом фотошопа.

 Властивості в мінеральній косметиці:

- омолоджуючий догляд за шкірою з лаурол-лізином,
- поліпшення формули мінеральної косметики,
- оптичне згладжування недосконалостей шкіри,
- поліпшення традиційних емульсій, створення ВВ-кремів.

 Косметичне застосування:

10-100%

- мінеральна косметика — 10-100%,
- поліпшення формул і сенсорики емульсій — 10%,
- вуаль і праймер — 50-100%,
- пудри та рідкі тональні засоби — 15-20%.

Виробник: США

Зберігання: при кімнатній температурі, щільно запечатаним

Дозволений до використання в косметиці для обличчя, очей і губ

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04690
Новий
9 од.
chat Коментарі (6)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right