ᐈ Бамбука порошок - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Бамбука порошок

Органічний, безпечний та ефективний компонент

Природний компонент, що використовується в доглядових засобах за волоссям та шкірою

  • 10 г

117,00 ₴ Без податку

117,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Бамбука порошок

INCI: Bambusa arundinacea Stem Powder

Зовнішній вигляд: порошок від білого до бежевого кольору

Розчинність: не розчинний у речовинах, змішується із готовою основою

Порошок бамбука — рослинний продукт; порошок, який отримують із серцевини рослини. Це органічний, безпечний та ефективний компонент, який підходить для різних типів шкіри та волосся. У виробництві косметики порошок бамбука використовують у засобах для догляду за шкірою та волоссям, оскільки він сприяє регенерації та зволоженню. У складі шампунів або масок для волосся бамбуковий порошок зволожує шкіру голови та живить волосся, роблячи його м’яким та блискучим.

Висока концентрація силіцію — великий плюс бамбукового порошку, адже це мінерал, що має важливе значення для кісток, волосся, шкіри та нігтів. Саме завдяки йому зберігається еластичність шкіри, що запобігає появі зморшок. Окрім того, він містить антиоксиданти, вітаміни та інші корисні речовини.

Бамбуковий порошок допомагає відлущувати відмерлі клітини шкіри, чим очищає її, робить м’якою та шовковистою. Він містить природні антиоксиданти та протизапальні речовини, які заспокоюють подразнену шкіру та запобігають запаленням.

Він сприяє швидшому оновленню клітин шкіри, зменшує пігментацію та підтримує здоровий вигляд шкіри, а його часточки абсорбують надлишок себуму на шкірі, що допомагає зменшити блиск та жирність шкіри.

 Властивості в косметиці:

  • очищення шкіри та волосся,
  • ексфоліація,
  • заспокоєння,
  • регенерація,
  • зволоження волосся,
  • абсорбція надлишку жиру,
  • омолодження.

 Косметичне застосування:

  • матуюча косметика для жирної та змішаної шкіри,
  • косметика проти зморшок «антиейдж»,
  • дезодоранти й антиперспіранти,
  • засоби проти целюліту,
  • основа або актив у декоративній косметиці.

Зберігання: при кімнатній температурі ретельно закоркованими

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

07674
5 од.
chat Коментарі (0)