Трегалоза
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трегалоза

Захист фібробластів шкіри

від зневоднення. Заміщаючи воду в тканинах, сприяє еластичності і тургору шкіри. Незрівнянний в масках для волосся і шкіри: розгладжує і освіжає. Дезодоруюча властивість.

  • 10 г

30,00 ₴

30,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Трегалоза

INCI: Trehalose α, α

Зовнішній вигляд: білий кристалічний порошок без запаху

Розчинність: легко у воді, термостабилен, стійкий в діапазоні рН 3-7

Маски і сліп-паки

Косметика з Трегалозою зазвичай продається в елітному сегменті, особливо цей компонент поважають японські виробники зволожуючих засобів для сухої і тонкої шкіри. Знамениті азіатські нічні маски, омолоджуючі шкіру, обов'язково містять натуральний компоненент трегалозу. Що ж у ній такого особливого?

Це натуральний дисахарид, в природі в чистому вигляді зустрічається у водоростях, дріжджах і рослинах. Косметологи запримітили його зволожуючу і захисну для фібробластів дію: трегалоза оточує білок, перешкоджаючи його пересихання і розпад. Тобто зберігає формулу стабільною.

Чутливій шкірі трегалоза принесе відпочинок і цілодобовий комфорт: невеликий відсоток в тоніці, гелі під очі і зволожуючої емульсії зробить шкіру здоровою і пружною. Для догляду за периорбітальною зоною славно подбають патчі з дисахаридом. Креми і склади з Трегалозою перешкоджають втрату вологи і сприяють зволоженню глибших шарів шкіри, що важливо в осінньо-зимовий період.

Унікальною властивістю зволожувача трегалози є дезодорування: профілактує вироблення шкірою надлишку альдегідів, що викликають густий аромат тіла, в народі званий «старечем».

У складі дезодорантів для будь-якої статі і віку 2% -ний розчин трегалози підтримує зволоженість шкіри і губить бактерії, що викликають розпадання поту. Ця ж властивість допомагає кремам уникнути появи згірклого запаху при тривалому зберіганні: трегалоза запобігає розпаду жирних кислот, зберігаючи властивості косметики.

 Властивості:

- Екстразволоження і вологоутримання,
- Дезодоруюча,
- Антиоксидант, який зберігає стабільність формули,
- Термостабільність,
- Відновлює структуру волосся,
- Оптичний модифікатор.

 Косметичне застосування:

1-2%, водорозчинна, стійка до нагрівання і рівню рН
- Дезодоранти - 1,5-2%,
- Тонік і зволожуючий спрей - 1%,
- Зволожуючі засоби і маски - 1-1,5%,
- Піномиючі засоби - 2%,
- Демакіяж, муси й пінки - 1%,
- Косметика для волосся - 1-1,5%,
- Засоби після епіляції - 0,5-1%.

Зберігання: гігроскопічний порошок зберігають щільно закупореним далеко від світла

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03809
Новий
4 од.
chat Коментарі (9)