Escentric Molecules, Molecule 01 + Mandarin парфумерна композиція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Escentric Molecules, Molecule 01 + Mandarin парфумерна композиція

Аромат Molecule 01+ Mandarin

геніальний і простий. Неважко здогадатися, що запах створений із двох нот: Iso E Super та мандаринова свіжість. Без витівок, адже як ефектно!

  • 10 г

165,00 ₴ Без податку

165,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Escentric Molecules, Molecule 01 + Mandarin парфумерна композиція

Нота №1: Iso E Super

Нота №2: мандарин

Не треба нагадувати, що у сімействі Escentric Molecules без ароматної (багато хто її навіть не відчуває) молекули Iso E Super немає жодного парфуму. Ця абстрактна синтетична молекула пахне нотою кедра, деяким навіть щастить розпізнати його зігріваючий бархатистий шлейф.

І якщо кедрову чарівність відчувають не всі, то не розпізнати мандарин не вдасться. Життєрадісний природний запах підіймає настрій, але при цьому шлейф його більш ніж делікатний. «Чим запах слабший, тим сильніше захоплення», — пояснив автор аромату Molecule 01 + Mandarin у пресрелізі.

На думку Шона, цитрусовий акорд виключно важливий, оскільки привносить жвавість і освітленість у парфум-унісекс. Завдяки мандариновій бадьорості, шлейф Molecule 01+Mandarin виходить магнетично-радісний (недарма він долучений в ароматизацію косметики для тіла і волосся).

Соковитий запах Molecule 01 + Mandarin у косметиці

Натурально пахнущий парфум найприємніше вводити в косметику, що змивається (3% вистачить). У незмивні креми, гелі, спреї вводять 1-2% представленого концентрату.

До речі, це мінімальне введення, яке завжди можна наростити, адже всі ексцентрики Гези Шона славляться своїм тонким і майже нечутним запахом.

Парфумерна вода EDT Molecule 01 + Mandarin: рецепт на 30 мл

- наш концентрат Molecule 01 + Mandarin — 5 мл

- aromafix — 1 мл (або 5-10 крапель діетилфталату),

- спирт парфумерний — 24 мл.

Запашну мандаринову воду можна створити самостійно: перераховані рідини змішуємо в скляному спреї та залишаємо в темному місці на тиждень. У результаті отримуємо класичний EDT з бадьорим, але витонченим ароматом.

07051
Новий
10 од.
Вага
10 г
Категорія
Для жінок
Для чоловіків
Унісекс
Класифікація
Нішева парфумерія
Тип аромату
Квітковий
Ароматні ноти
Iso E Super
Мандарин
chat Коментарі (0)