Пептид Relistase для еластичності шкіри
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пептид Relistase для еластичності шкіри

Пептид Relistase для еластичності шкіри

Тетрапептид Relistase уповільнює процес руйнування волокон колагену і еластину — бази пружності нашої шкіри. Ідеальний для застосування після 40 років, відмінно зволожує і профилактує вʼялість шкіри

  • 5 г

119,00 ₴

119,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Пептид Relistase для еластичності шкіри

INCI: Glycerin (and) Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine

Дозування в косметиці: 4%

Вмiст сухої речовини: 0,01 г

Зовнішній вигляд: мутнуватий розчин без запаху і кольору

Розчинність: вода

Інноваційний тетрапептид Relistase став лідером на косметичному ринку завдяки своїм можливостям протистояти старінню. Волокна колагену і еластину з віком руйнуються, проте цей процес можна сповільнити.

Омолоджуючий пептид стимулює вироблення волокон колагену — каркаса пружної шкіри. Низькомолекулярний актив вже в 4%-вому дозуванні підсилює вироблення колагену, сприяючи поліпшенню сполучної тканини, посиленню еластичності — такий комплексний вплив вже за 3-4 тижні робить шкіру більш пружною і щільнішою.

Весь секрет дії Релістаза — в уповільненні надлишкового продукування еластази, часто викликаного неправильною поведінкою: інтенсивною засмагою, обвітренням, надмірним знежиренням при очищенні, низькою якістю повітря.

Знижуючи надмірне вироблення еластази, Relistase захищає еластин та інші компоненти позаклітинного матриксу, які схильні до руйнування ферментами (колагеназою і еластазою). Пептидні засоби з 4% Relistase можуть застосовуватися не тільки для обличчя та шиї, а й для всього тіла. Явний і очевидний ефект помітний після легкого пілінгу — шкіра оновлюється на очах, овал обличчя робиться чіткішим, а мікрорельєф — рівнішим.

У поєднанні з іншими пептидами (Syn-Coll, Syn-Ake, Syn-TC) можливо досягти швидких і тривалих результатів на шкіри, яка починає вʼянути.

 Властивості пептиду Relistase:

- посилення еластичності зрілої та вʼянучої шкіри,

- пригнічує вироблення еластази,

- робить шкіру щільнішою і рівнішою,

- зміцнює овал обличчя,

- розгладжує,

- зволожує,

- омолоджує,

- сприяє відновленню цілісності шкіри.

 Як вводити пептид Релістаз в косметику

Пептид додають на етапі охолодження емульсії, при температурі не вище 40-45 °C. За технологією рН фінального косметичного засобу повинен бути в межах 5-7.

 Косметичне застосування пептиду Relistase:

- гелі, тоніки, очищуючі лосьйони, емульсії, сироватки — 4%

 Дієві комбінації з пептидом Relistase:

  • посилення еластичності: пептиди (Collaxyl, Serilesine, Syn-TC), гідролізат перлів, комплекс «Сніданок для шкіри», комплекс церамідний EverLaSkin
  • освітлення вікових плям: пептиди (Bodyfensine, Syn-Eye, Syn-Up), комплекс церамідний EverLaSkin, насіннєва олія (кмин, петрушка, кріп, ожина, кавун)
  • зволоження: екстракт равликового слизу, гідролізат перлів на гіалуроновій кислоті, Hyacross, Hymagic
  • очищення шкіри: пребіотики (Biolin P, біоеколія), ефірна олія (шавлія, ваніль, лимон, петигрен), СО2-екстракти (буркун, солодка, ламінарія), масло (какао, кава, примула)

    Зберігання: щільно закритим в сухому темному прохолодному місці

    РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

06279
Новий
12 од.
Тип шкіри
Вимагаюча ексфоліаціі
Вікова
Зневоднена
Нормальная
Проблемна
Пігментована
chat Коментарі (0)