Пилок квітковий обніжжя
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Пилок квітковий обніжжя

Омолодження шкіри

мультивітамінною капсулою. Фітомаска на глині і гідролізатах пилок творить дива: підтягує шкіру, лікує запалення, тонізує і освіжає.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Пилок бджолиний

INCI: Bee Pollen

Активні речовини: вітаміни, ферменти (амілаза, інвертаза, каталаза, пероксидаза, фосфорілаза, трегалаза), фітогормони, мікро- і макроелементи, амінокислоти
Розчинність: легко у воді, полісорбаті-80 і спирті, для спреїв потрібно проціджування
рН (2% -ний водний розчин) 4,3-5,3

Омолоджуючі креми

Квітковий пилок - чоловічий елемент квітки, натуральний концентрат здоров'я. До речі, пилок сам по собі незвичайно багатий продукт харчування людини, але нас цікавить косметологічний аспект.

На пилку створюють безліч різноцільових тоніків і емульсій. З погляду косметології дуже важливі регенеруючі властивості пилку - стимуляція зростання нових здорових клітин шкіри. На розчині пилку готують креми, що відновлюють здоров'я шкіри і її свіжий вигляд. У сумішах з глинами, гідролізатами, медом, ліпокомпом пилок давно завоював серця любителів підтягаючих і омолоджуючих масок.

Бджолине обніжжя любить примхлива і суха шкіра: пилок заспокоює і пом'якшує шкіру, знімає подразнення. Пилок має властивість фарбувати шкіру, зазвичай таке спостерігається після масок. Жовтуватий колір легко забирається змоченим в олії ватним диском.

Паралельно приймаючи пилок зовнішньо і всередину, ви покращуєте ріст клітин шкіри, нормалізуете водно-сольовий баланс шкіри і вітамінізуєте організм. Шкіра очищається від відмерлих клітин, свіжіє, стає пружною, еластичною. Пилкові маски обов'язкові після 30-35 років, коли знижується здатність шкіри до регенерації.

Ламкі або втомлені від зовнішнього впливу нігті порадіють тритижневому курсу лікування засобами на бджолиному пилку. Олійні ванночки, догляд за кутикулою неодмінно призведуть ніготь в норму, розгладять нігтьову пластину і, що найголовніше, дадуть можливість зростання здорового нігтя.

При випаданні волосся шампунь на бджолиному обніжжі, багатому ліпідами і білками, підлікує волосся і шкіру голови. Додатковий догляд (маски, обгортання, масаж) закріпить результат. Препарати на пилку схожі по дії з брінгараджем: дієво піклуються про скальп, завдяки підвищеному вмісту амінокислот з сіркою, що входять і до складу кератину.

 Властивості:

- зміцнююча,
- стимулююча,
- бактерицидна,
- поживна,
- омолоджуюча,
- потужна регенеруюча

 Рекомендована концентрація:

- убтан - 1-2%,
- мило, бельді, шампуні - 2-4%,
- тоніки і креми при акне - 2-5%,
- маски-батери для в'янучої шкіри - 3-7%,
- загоюючі мазі, зміцнення нігтів - 5-10%.
Зберігання: щільно закупорена, в холодильнику при 0 + 10 ° С
Запобіжні заходи: не використовувати, якщо у вас алергія на продукти бджільництва Обов'язково проведення дерматологічної проби на згині ліктя
Виробник: Україна

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Украина
02134
Новий
chat Коментарі (3)