Нутова пудра
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Нутова пудра

Від комедонів

і сального блиску допомагає очищення убтаном. Делікатний гомаж матує, покращує мікроциркуляцію і шкірне дихання. Мінус сухості та стягнутості

  • 100 г

44,00 ₴ Без податку

44,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Пудра нутова

INCI: Chickpea (Cicer arietinum) Powder
Зовнішній вигляд: світло-бежева пудра з горіховим ароматом
Синоніми: турецький горох, баранячий горох, горох шиш, хумус, біса, міхурник, нахат
Активні речовини: незамінна амінокислота лізин, вітаміни B1, B6, фолієва кислота, мікроелементи і мінерали (цинк, сірка, кальцій, кремній, йод, залізо, мідь)

Нутове борошно (пудра) затребуване в аюрведичній турботі про тіло. Для створення убтанів, делікатних гомажів, косметичних масок, лікувальних паст, скрабів і цілющого трав'яного масажу.

Для косметології нутове борошно (вона ж пудра) є найкращим за всі інші. Справа в тому, що на основі нуту готують знамениті убтани - найдавніший засіб підтримки краси і молодості шкіри. Убтан очищає шкіру природним шляхом, не порушуючи її водно-жирового балансу. Нутове борошно в теплій воді не утворює клейковину - ось в чому його перевага перед іншими. Якщо немає нуту, скористайтеся пудрою вівса, рису або кокосовим молоком - вони теж чудово освіжають і очищають шкіру.

Нутова пудра надійно ліквідує комедони, освітлює пігментні плями, знімає подразнення і почервоніння шкіри. Горошок нута багатий вітамінами, мінералами, тому його пудра робить шкіру дивно ніжною і шовковистою. Йде регулярна підгодівля епідермісу мікроелементами, що для здоров'я шкіри дуже важливо.

Нутове борошно для косметичних цілей повинно бути надзвичайно тонкого помолу. Якщо є великі частинки, варто взмолоть її на кавомолці і просіяти через дрібне сито.

Рисовий гомаж на пудрі нуту і льону ніжно відлущить відмерлі клітини з поверхні шкіри, очистить пори і наситить шкіру киснем. Шкіра після такого природного очищення стає матовою, рівною, чистою, поліпшується мікроциркуляція і шкірне дихання. Одним словом, шкіра сяє здоров'ям, і ефект цей триває довго, особливо якщо склад для розведення містить ефірну олію!

Візьміть собі за правило щотижневу процедуру тактовного відлущування всього тіла - незабаром помітите очевидне поліпшення стану шкіри. Виноградний скраб може стати першим експериментом. У співпраці з глинами і трав'яними пудрами виходить убтан. В індійській традиційній культурі дівчата використовують нутове борошно для краси зовні, споживають нут і в їжу: на цьому чудо-горошку виходять корисні ласощі, смачний і довго не черствіючий хліб, пряні закуски і пасти.

Властивості:
- Себорегулююча;
- Тонізуюча;
- Очищаюча;
- Заспокійлива почервонілу шкіру;
- Розгладжуюча.

Косметичне застосування: 10-100%
- Убтан, скраби, пасти трав'яні - 40-50%;
- Очищаючі скраби і трав'яні склади - 20-100%;
- Масажні суміші - 30-80%;
- Очищаючі пасти для дитячої шкіри - 20-80%;
- Косметичні маски - 10-100%.


Зберігання: щільно закритим у сухому приміщенні, до 2 років

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02858
Новий
7 од.
chat Коментарі (16)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • chevron_right