Аюрведична пудра м'якоті кокосу
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Аюрведична пудра м'якоті кокосу

Від чорних крапок

допомагає фітоскраб. Масаж шкіри голови з кокосовою пудрою зробить волосся блискучим, пожвавить їх колір, позбавить від лупи.

  • 50 г

28,00 ₴

28,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Аюрведична пудра кокосової м'якоті

INCI: Coconut (Cocos nucifera) Powder
Зовнішній вигляд: пудра жовтувата з запахом кокоса, диспергується у воді, утворюючи пасту

Крем-скраб гідрофільний

Кокосовій пудрі (висушена змолота ароматна м'якоть кокосу, що залишилася після віджимання олії вірджин) дісталися жирні кислоти і антиоксиданти: вітаміни A і E захищають нас завжди. Тому вводьте кокос в убтан. У косметичному догляді пудра кокосу популярна, аюрведичні спа і салони пропонують безліч розслаблюючих процедур саме з кокосовими похідними. Рисова пудра теж чимало допомагає в дуеті з кокосом.

Якщо шкіра всього тіла схильна до сухості, спробуйте побалувати її ваннами з кокосовим емолентом. Трохи кокопудри і солюбілізатор (молоко, сіль, полісорбат-80) потрібно змішати, додати улюбленої ефірної олії і залягти в теплу (не гарячу!) ванну хвилин на 20-25. Паралельно потрібно балувати шкіру голови і волосся кокосовим коктейлем.

Масаж шкіри голови з невеликою кількістю кокосової пудри і батера аргана запобігають сухісті шкіри і профілактує лупу: кокос відлущує баластні мертві клітини шкіри, дозволяючи шкірі зітхнути і активізувати зростання нового здорового волосся. Волоссю кокос корисний, тому що не дозволяє випускати цілющий білок з стрижня волосся. Рецепти з кокосовою олією теж знадобляться.

Дитяча шкіра іноді може ставати реактивною, особливо в міжсезоння. Скористайтеся швидкою допомогою кокосу (олія і просіяна через сито пудра, змішані в рівних частках). Цю суміш нанесіть ніжними масажними рухами на шкіру малюка, залишки сполосніть теплою водою без мила. Захисний бар'єр дитячої шкіри відновлюється вже після першого такого миття-масажу. Кокосовий аромат заспокоює тіло і душу, так що можете бути спокійні: після такої аромапроцедури малюк буде спати спокійно.

Якщо хочете випещену і здорову шкіру, слід регулярно рятувати її від мертвого вантажу - шару мертвих клітин. Кососову олію, пудру і цукор (2: 1: 1) змішайте з чайною ложкою меду і масажними рухами втирайте в шкіру. Скраб відлущить клітини шкіри і додасть їй приємний запах, при цьому ще й напоїть вологою. Процедуру проводьте раз в тиждень, цього достатньо. Не забувайте і про перли, бурштин і інші скраби, вони чудово пожвавлять рецепти спа.

А чи знаєте ви, що наша висушена пудра кокоса прекрасно вписується в кулінарні задумки? Ласощі й закуски, салати і бутерброди, пряні пасти на кокосі дуже корисні. Справа в тому, що кокос некалорійний, зате корисний для серцевого м'яза і травної системи. М'якоть кокосу вгамує голод, підніме настрій і тонус: щіпка кокосової пудри в салаті або десерті додасть звичайним стравам впізнаваний аромат і надзвичайно приємний смак.

 Властивості:

- Регенеруюча;
- Легка бактерицидна;
- Пом'якшувальна;
- Відлущувальна і розгладжуюча;
- Проти лупи.

 Косметичне застосування:

1-100%
- Дитяча косметика;
- Масажні і зубні пасти;
- Очищення шкіри;
- Маски для волосся;
- Турбота про шкіру голови;
- Пом'якшувальні шкіру ванни;
- Бельді і крем-мило.

Виробник: Україна
Зберігання: щільно закупореним в сухому місці

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01662
Новий
5 од.
chat Коментарі (5)