ᐈ Аюрведична пудра шикакай - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Аюрведична пудра шикакай

Профілактика сивини

і очищення пор. Себомодулятор, матує шкіру. Зміцнення волосся і кондиціонування.

  • 25 г

59,00 ₴ Без податку

59,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Аюрведична пудра шикакай

INCI: Shikakai (Acacia Concinna) Pods
Синоніми: Soap Bobs (мильні боби), Saptala (саптала)
Зовнішній вигляд: мікронізована пудра бобів шикакай
Розчинність: диспергується у воді, при змішуванні утворює пасту
 

Мильні горіхи

Мильні боби в порошку (стручки акації шикакай) - один з основних компонентів аюрведичної косметики. Потрібні для зміцнення волосяних цибулин, усунення лупи.
Маски і шампуні хороші для прискорення росту і збільшення густоти волосся, як загальний кондиціонуючий засіб для всіх типів волосся, і прекрасний зволожувач шкіри. Плоди акації не порушують природного водного і жирового балансу шкіри, навіть більш того, вони зволожують і живлять шкірні покриви, сприяючи природній регенерації.
Маска для шкіри. Очищає пори, зволожує, освіжає, омолоджує, усуває зморшки. Розчинити 3 чайні ложки порошку, дати пасті настоятися 10-15 хвилин, потім нанести на шкіру круговими рухами, як би втираючи. Змивати через 30-40 хвилин (після повного висихання). Після такої маски шкіра стає надзвичайно м'яка, ніжна, як у дитини, оксамитова.
Маска для волосся. Зміцнити і підживити волосся можна, завдавши на них на дві години пасту з шикакай. Розчинити 3 чайні ложки порошку (кількість пасти залежить від довжини, жирності і загального стану волосся), дати пасті настоятися мінімум годину, потім рівномірно нанести на волосся, залишити на волоссі не менше двох годин, після чого прийняти душ і добре промити волосся проточною водою. Така маска зміцнює і оживляє волосся, надає йому здорове сяйво і обсяг, прискорює ріст і благотворно позначається на їх густоті. Повторювати цілющу маску бажано 1-2 рази на місяць.
Одне з найдивовижніших властивостей цих плодів - активація природних механізмів організму, а саме терморегуляції, завдяки чому відбувається охолодження організму в жарку погоду. Таким чином, використання мильних бобів при купанні, особливо в літні місяці, допомагає тримати тіло в прохолоді і зберігає природну вологість шкіри.

Властивості:
- живить і зволожує волосся, лікує ламке волосся, усуває перетин кінчиків,
- м'яко очищає шкіру голови не тільки від забруднень, але і від грибкових інфекцій (лупи),
- профілактує передчасну сивину при регулярному застосуванні,
- природно низький рН, завдяки чому відновлюється природний водно-жировий баланс шкіри, і волосся менше  забруднюється,
- зміцнює коріння волосся, перешкоджаючи їх випадіння, сприяє росту волосся,
- природний бальзам-кондиціонер, полегшує розчісування, надає блиск волоссю,
- протиалергенний засіб, заспокоює запалення, сприяє швидкому загоєнню ран,
- результативно очищає проблемну шкіру,
- нешкідливий для дітей і людей з чутливою шкірою,
- має властивість охолодження шкіри,
- маски з порошку бобів надають свіжість і пружність шкірі, зволожують її, розгладжують зморшки.
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, на ліктьовому згині обов'язково проведіть дерматологічну пробу на індивідуальну переносимість компоненту
Забавні факти. За допомогою мильних горіхів дуже ефективно впоратися з шкідниками городніх рослин і домашніх квітів. Сапонін, що міститься між стінками шкаралупи горіхів отруйний для комах (попелиці, колорадського жука та інших). Використовується не сильно концентрований розчин мильного горіху. Ефект помітний вже через 20 хвилин. Повторюйте процедуру в міру необхідності до повного зникнення шкідників, потім зрідка (1 раз на місяць) слід повторювати розпорошення розчину для профілактики. Також захищає рослини від фітофторозу.
Виробник і імпортер: Індія

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01678
Новий
5 од.
chat Коментарі (4)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right