ᐈ Пудра спіруліни - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пудра спіруліни

Ліфтинг-косметика

і захист шкіри. Морський фітококтейль розгладить пухку шкіру, зніме набряклість і підсушить прищики. Маски, убтан, гомажі і настої для гелів.

  • 10 г

37,00 ₴ Без податку

37,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Пудра спіруліни

INCI: Spirulina (Arthrospira Platensis) Powder
Зовнішній вигляд: темно-зелена сипуча пудра найтоншого помелу
Розчинність: диспергується у воді
Активні речовини: незамінні амінокислоти, вітаміни А, В, РР, фолієва кислота, інозитол, пантотенат, поліненасичені жирні кислоти, хлорофіл, фикоцианин, каротиноїди

Рецепти з спіруліною

Маски для декольте

Квінтесенція найцінніших природних солей і вітамінів в оптимальному співвідношенні для людського організму. Оптимально збалансована формула успішно протистоїть старінню організму. Шия і декольте з вдячністю сприймуть маски і обгортання на водоростях.
Головне - дати спіруліновій пудрі набрякнути 15-20 хвилин. Косметика на водорості активізує захисний бар'єр шкіри, не дозволяючи вільним радикалам робити своє недобре діло - тому млявій і зрілій шкіри водорослева терапія показана особливо. Улюблений готовий крем легко перетворити в спірулінову маску: 5% пудри в разовій дозі крему, товсто нанести на обличчя на 15-20 хвилин - ось і весь секрет експрес-маски для сяйва шкіри.

Постпілінговий період може скоротитися завдяки легким зволожуючим гелям на водорослевій основі. Загоюючі гелі на хітозані і спіруліні довели свою майстерність в справі поліпшення трофіки тканин, швидкого ремонту пошкоджених тканин, адже біоактиви водорості прискорюють регенерацію клітин.
Тьмяна шкіра навіть після однієї маски з альгінатом, спіруліною і лавром починає сяяти здоров'ям: водорість підвищує тонус, стягує пори, розгладжує зморшки, виганяє набряклість. Чайна ложечка спіруліни, розбавлена ​​гідролатом або йогуртом, принесе шкірі чимало користі як маска (обов'язково дайте пудрі набрякнути).

Лікувально-косметичні гелі та мазі на цій водорості популярні у дерматологів, які включають їх у щоденний догляд за сухою і атопічною шкірою. Коріння волосся обожнюють фітомінеральну підгодівлю: так вони ростуть швидше, перестають випадати. Шкіра голови нормалізує викид шкірного сала, а лупа зникає.
Підліткові вугри і рихлість шкіри перестануть вам дошкуляти, якщо не забудете вмиватися убтаном на спіруліні і ламінарії. Це не просто очищення шкіри, а ще й профілактика вугрових висипань і гарний настрій.

Бельді або брусок мила, присмачений цієї безцінною пудрою, поліпшить стан шкіри, зробивши її не просто чистою, але зволоженою і гладкою.
Еластичність шкіри безсумнівно підвищиться, якщо не забувати про сироватки на спіруліни. Масаж і обгортання відмінно борються з целюлітом і набряком тканин, роблячи тіло молодше і упруже. Зарядка теж не шкодить, особливо якщо після неї на розігріті м'язи нанести жироспалюючий кетоновий крем з водоростями.

Властивості:
- Зволоження і мінералізація шкіри
- Оптимізація водно-сольового обміну в тканинах,
- Детоксикуюча,
- Дезодоруюча,
- Розгладжуюча шкіру і зволожуюча,
- Знімає запалення і набряки.
Косметичне застосування: 2-10%, можна вводити в готову косметику.
- Настої для водної фази косметики - 1-10%
- Убтан, гомажі, набухаючі маски - 5-6%
- Пасти очищаючі, маски для коренів волосся - 3-6%
- Гелеві обгортання для декольте - 7-10%
- Антицелюлітні масажні креми - 8-10%
- Пінні засоби: гелі для душу, бельді, мило - 5-7%
- Скраб для тіла - 5-10%.
Спосіб упаковки: герметичні баночки з гвинтовою кришкою
Зберігання: щільно закупореним в сухому місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03218
Новий
10 од.
chat Коментарі (14)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • chevron_right