close
Меню

Антицелюлітне мило

Антицелюлітне мило

 Антицелюлітне мило

   Любі друзі! Весна набирає свої оберти, все навколо прокидається, стає чистим і свіжим. Так і в душі зароджується бажання трохи підрихтувати те, що вийшло після зимового анабіозу. До процесу схуднення краще підходити комплексно: дієти, тренування, а також косметика для стрункості фігури. І як в будь-якому косметичному комплексі, ми почнемо з засобів для очищення шкіри. Я вам розкажу про два простих, але дієвих рецептів мила-скрабу від целюліту. У їх складі цілющі спіруліна і ламінарія. Без кофеїну не обійдеться жоден засіб від целюліту, а бодяга додасть свою гарячу жироспалюючу родзинку. Зустрічайте — мило "Пряна кава" і "Морські мінерали"

Мило "Пряна кава" 

На шматочок вагою в 100 г нам знадобиться:

- Основа прозора (англійська або білоруська) - 90,0

- Кава мелена - 7,0

- Мацерат кави зеленої (кофеїн) - 2,0

- СО2-екстракт паприки - 0,5

- Віддушка "Кавове зерно" - 0,5-1,0

 

   Приготування: Все дуже просто: ріжемо і плавимо основу, додаємо по черзі всі компоненти, ретельно перемішуємо і виливаємо в форму. За бажанням можна зробити подарунковий варіант, використавши будь-яку цікаву пластикову або силіконову форму для мила. Для прикраси підійде кандурин або сухоцвіти. Все залежить від вашої фантазії. Після застигання можна сміливо йти в ванну і пробувати наше мило-скраб.

 

Мило "Морські мінерали"

На 100 г лімфодренажного мила нам знадобиться:

- Основа для свірлів - 83,0

- Пудра спіруліни - 5,0

- Пудра ламінарії - 10,0

- Екстракт бодяги гліколевий - 2,0

- Ефірні олії розмарину, лимону, грейпфрута по 7-8 крап.

 

   Приготування. Ріжемо мильну основу і топимо до рідкого стану. Потім зважуємо і додаємо пудри. Дуже ретельно перемішуємо, капаємо екстракт бодяги й ефірної олії. Ще раз добре все перемішуємо і виливаємо в форму. Мило виходить густе, тому викладати треба його швидко. Спіруліна і ламінарія в складі не випадкові. Вони борються з набряком, дарують шкірі пружність і еластичність, зволожують і відновлюють мінеральний баланс. Екстракт бодяги теж зіграє важливу роль в жироспалюванні. Всі інгредієнти спрямовані на поліпшення стану шкіри.

У наступному випуску ми розглянемо рецепт дуже приємного і корисного, шоколадного обгортання для нашої фігури. 

 

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close