Кофеїн (олійний мацерат зеленої кави)

Новий товар

Антицелюлітна властивість

кави допомагає тримати фігуру в стрункості. А про омолоджуючий ефекті кави не знає тільки лінивий!


Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


37,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Кофеїн, олійний мацерат зеленої кави

INCI: Caffeine Macerate, Oil Soluble
Розчинність: легко в олії і тригліцеридах, циклометиконі

Олієрозчинна фракція кофеїну для омолоджуючої косметики. Натуральний кофеїн отриманий мацерірованням зелених кавових зерен в рослинній олії. Лінолева кислота, якою так багатий кофеїн з необроблених сирих бобів кави, робить шкіру пружною і м'якою. А про омолоджуючий ефект кави не знає тільки лінивий!

Антицелюлітна властивість кави допомагає тримати фігуру в стрункості. Масажні склади на основі рослинних олій тепер можна підсилити 2% мацерата: активні речовини зеленої кави зберегли всю свою міць — завдяки настоюванню на олії в лабораторних умовах.

Жироспалююча олійна сироватка на кетоні малини і кавовому мацераті поверне не тільки колишню стрункість, але і запобіжить провисанню шкіри.

Круги під очима добре лікує кофеїн — оптимізація мікроциркуляції крові позбавляє шкіру від цього прикрого дефекту. Протинабрякова властивість кави буде корисна і ногам.
Посилення захисту шкіри від антиоксидантів за допомогою олієрозчинного кофеїну стало ще простіше: пара крапель звітного мацерата в щоденну дозу крему позбавить від дрібних зморшок, надасть шкірі еластичність і рівний тон.

Натуральні біоактивні речовини зеленої кави чудово детоксикують: додавання мацерата в бельди і сіль для ванн принесе чимало користі шкірі.

Зміцнення волосся олійною сироваткою на кофеїні гарантує приплив крові в волосяну цибулину, що подовжує фазу зростання цибулини. Вже через два місяці можна бачити новий газончик пророслого волосся.

 Властивості:

- Антицелюлітна і ліполітична,
- Розгладжуюча і омолоджуюча,
- Підсилює мікроциркуляцію,
- Протинабрякова і регенеруюча.

 Косметичне застосування:

0,5-3%
- Масажні олії - 3%
- Крем для пружності тіла - 2%,
- Моделюючі креми і піномийні формули - 2,5%
- Догляд за шкірою обличчя - 0,5%
Зберігання: щільно закупореним, уникати прямих сонячних променів
Заходи безпеки: не наносити на шкіру в чистому вигляді, не застосовувати перед виходом на сонце.
Виробник: Україна

Статті по темі. Рецепти і поради:



РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2019-09-23

Для Егора Т.

Здравствуйте, Егор! Используется рафинированное масло миндаля сладкого

Оцінка 
2019-09-23

Масло в мацерате?

Доброго! Какое масло используется для мацерации?

Оцінка 
2019-07-11

Для Евгении Коган

Здравствуйте Евгения: да, область применения такая же как и у кофеина в порошке, только порошок растворяется в воде, а этот в масле. И да, можно использовать в дневном сухом масле на лето и солнцезащитной косметике, фоточувствительности у этого компонента нет. Хорошо будет ухаживать за кожей, тонизировать, подтягивать и избавлять от отечности.

Оцінка 
2019-07-10

в солнезащитной косметике и сухом масле

область применения такая же как и у кофеина в порошке? Интересует можно ли его использовать в дневном сухом масле на лето и солнезащитной косметике?

Оцінка 
2018-11-08

Как использовать

Для начала можно сделать простейшую масляную сыворотку на кофе: 3 мл мацерата + 7 мл масла аргана.
Усиливать можно другими маслорастворимыми активами :)

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-11-05

Вопрос

Подскажите, пожалуйста, как сделать масляную текстуру для ухода зоны вокруг глаз от мешков, спасибо

Оцінка 
2017-08-04

Состав

Здравствуйте, Ольга! Используется рафинированное масло миндаля сладкого

Оцінка 
2017-08-03

Oil Soluble - что это?

Подскажите, пожалуйста, какое масло использовалось для мацерирования?

Оцінка 
2016-11-25

В крем для кожи вокруг глаз

0,1 - 0,3 %

Оцінка 
2016-11-24

Вопрос

Подскажите, какой процент ввода в крем для век, чтобы не раздражало кожу?

Оцінка 
2016-11-14

Ответ

Я не советую, растворить в масле и добавить в крем или гель.

Оцінка 
2016-11-12

можно ли греть?

скажите можно ли греть мацерат в масляной фазе?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Кофеїн (олійний мацерат зеленої кави)

Кофеїн (олійний мацерат зеленої кави)

Антицелюлітна властивість

кави допомагає тримати фігуру в стрункості. А про омолоджуючий ефекті кави не знає тільки лінивий!