Аюрведична пудра червоної щітки
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Аюрведична пудра червоної щітки

Імуномодулятор з селеном і цинком чудовий для епідермісу, важливий при зміцненні волосся. Фітодогляд тонізує і зволожує атонічну суху шкіру.

  • 25 г

32,00 ₴

32,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Аюрведична пудра червоної щітки

Латинська назва: Rhodiola guadrefida Powder

Зовнішній вигляд: мікронізована пудра червоної щітки (родіоли четирьохнадрізної)

Розчинність: диспергується у воді, при змішуванні утворює пасту
 

Від прищів

Гірська трава отримала свою назву за червоний колір коренів - вони схожі на щітку. Унікальна рослина виліковує вугровий висип, викликаний пропіоніл-бактеріями, очищує пори.

Склад багатий вітамінами, ефірними оліями, фенолами та органічними кислотами. Цинкові поклади надзвичайно корисні ослабленій вугруватій шкірі: убтан на німі і червоній щітці відмінно доглядає і дезінфікує, попутно вітамінізує епідерму.

Йод і селен є найважливішими мікроелементами: завдяки їм шкіра здорова і захищена. Вівсяні маски на відварі червоної щітки зроблять тьмяну сіру шкіру ніжною та гладенькою, посилять еластичність.

Суха шкіра теж буде рада маскам: на ланоліні, пилку і червоній щітці. Потужний пом'якшувальний склад, що наноситься на шкіру обличчя і декольте раз-два в тиждень, позбавить від сіточки зморшок і зволожить надовго. Якщо десь є підшкірний прищ, то червона щітка витягне його на поверхню.

Очищення шкіри милом з глиною і травами — відмінна ідея. Особливо якщо шкіра примхлива і не завжди прихильна до піномиючих формул. Фітомило піниться не дуже потужно, зате шкіру очищається дбайливіше. Бельді або класичне брускове мило, вибирати вам.

Ванночки для грубої шкіри рук, куди входить бентонітова глина і червона щітка — просто свято для кутикули. Сміливо додавайте туди екстракт ламінарії, тоді нігті зміцняться і стануть блискучими.

Властивості:

  • виводить шлаки зі шкіри,
  • тонізує,
  • зміцнювальний для волосся і нігтів,
  • поліпшує мікроциркуляцію,
  • бактерицидна.

Косметичне застосування: 10-30%

  • маски для зрілої шкіри,
  • тонізуючі настої для тоніків,
  • матування жирної шкіри,
  • трав'яні пасти і гомажі для очищення шкіри.

Виробник: Україна

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, на ліктьовому згині обов'язково проведіть дерматологічну пробу на індивідуальну переносимість компоненту

Зберігання: щільно закритим у сухому темному приміщенні, до 2 років

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03341
Новий
9 од.
chat Коментарі (0)