Аюрведична пудра брінгарадж
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Аюрведична пудра брингарадж

Від випадіння волосся

допомагають маски. Подарують волоссю блиск і здоровий вигляд. Потужно регенерує клітини шкіри і навіть запобігає ранню сивину.

  • 25 г

43,00 ₴ Без податку

43,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Аюрведична пудра брінгарадж (вербезіни білої)

INCI: False daisy (Eclipta alba), White bhangra

Зовнішній вигляд: мікронізована пудра листя рослини брінгарадж

Розчинність: диспергується у воді, при змішуванні утворює густу масу з трав'яним запахом

Активні речовини: алкалоїд екліптін, кумістіни, флавоноїди і сірковмісні пептиди

В'язкі креми

Насамперед, трава брінгарадж сприяє росту волосся, оживляє волосяні цибулини, зупиняє облисіння. Як хна, тільки без фарбувального ефекту. Завдяки багатому мінеральному складу регенерує клітини шкіри, запобігає ранню сивину, надає волоссю блиск і здоровий вигляд, живить шкіру голови.

Навіть ламке і слабке волосся, що пережило не одне фарбування, стає еластичнішим і м'ягким після курсу масок на брінгараджі. Вітамінний коктейль повертає здоров'я виснаженій шевелюрі. Волосся, які миються м'яким шампунем на настої брінгараджа, перестають салитися, випадати, зате набувають блиск і об'єм, а також густоту. В чому секрет? У сірковмісних пептидах, які і несуть волоссю і шкірі здоров'я.

Мило або бельді з трав'яною пудрою відмінно доглядають за шкірою.

Брюнеткам буде цікаво дізнатися, що природний або пофарбований колір волосся можна посилити, якщо застосовувати маски з брінгараджем і амлой. Все геніальне просто!

Блондірування і мелірування волосся при регулярному тривалому використанні брінгараджевою маскою, можуть стати трохи темніше кольором, більш насиченим.

Маска для обличчя та зони декольте на брінгараджі і троянді містить всі необхідні шкірі вітаміни, мінерали та мікроелементи. Візьміть за правило двічі на тиждень робити прості маски з трав'яних пудр, і через місяць шкіра стане зволоженою і підтягнутою, з'явиться матовість і ніжність шкірних покривів.

Проблемна шкіра перестане вас турбувати, якщо звернути увагу на брінгараджевому гомажі з глиною. Прикрі запалення покинуть вас, оскільки ця рослина вміє чудово виганяти зі шкіри токсини і оптимізувати вироблення шкірного себума. Звільнена від важкого тягаря, шкіра починає дихати.

Пудра зручна для домашніх косметичних процедур. Розведена гідролатом або гелем алое­віра, вона легко перетворюється в маску для тіла або волосся, на порошку легко приготувати настій для подальшого використання в шампуні, гелі або тоніку.

Властивості:

- антибактеріальна і в'яжуча;
- профілактика вугрової висипки;
- поростягуюча і компенсуюча тон шкіри;
- додає шкірі шовковистість;
- стимулює ріст волосся, мінералізує.

Косметичне застосування: 5-­100%

 для обличчя і тіла ­— 5­-10%;
­ класичний убтан ­— 2­-10%;
­ настої для шампунів і гелів —­ 15-­30%;
­ мило для проблемної шкіри ­— 15­-20%;
­ маски для зміцнення волосся —­ 10%.

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування; на ліктьовому згині обов'язково проведіть дерматологічну пробу на індивідуальну переносимість компоненту.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03528
Новий
10 од.
chat Коментарі (1)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right