Аюрведична пудра лопуха кореня
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Аюрведична пудра кореня лопуха

Порятунок шкіри,

схильної до сухості та реактивності. Молодильний інулін розгладжує мережу дрібних зморшочок вже з першого разу, а рутин заспокоює куперозну шкіру

  • 25 г

30,00 ₴ Без податку

30,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Аюрведична пудра лопуха кореня

INCI: Burdock (Arctium Lappa) Root Powder

Зовнішній вигляд: жовто-коричнева пудра тонкого помелу

Розчинність: набухає у воді, утворюючи пасту

Активні речовини: інулін, рутин, аспарагін, каротиноїди, барданова олія, жирні кислоти, хлорогенова кислота, стігмастероїд, вітаміни А, В, С, Е, РР, мідь, цинк і залізо

Аюрведична пудра лопуха кореня дарує шкірі цілий набір мінералів і мікроелементів. Унікальна квінтесенція солей і вітамінів заспокоює атопічну і куперозну шкіру, вже після першої маски (товста глина, йогурт і лопух) можна побачити позитивні зрушення в стані епiдерми.

Крем-маска для декольте на лопусі і пептиді Syn-coll довершують омолоджуючий догляд: експрес-маска за 15 хвилин здатна явно підтягнути шкіру і зволожити її.

Варикозне розширення вен приносить суцільний дискомфорт, тому для зняття свербіння і гудіння в ногах надягайте «носочки» з гелю алое і лопухової пасти. Така маска дарує шкірі потужний вітамінно-мікроелементний заряд спокою, свербіж стихає.

Шкіра з прищами любить пудру лопуха в убтанах: потужний вміст інуліну (45-50%) матує, а вітаміни С і Е гасять запальний процес. Умивання на пудрі лопуха значно покращує стан вугруватої шкіри, стягує пори.

Еластичність шкіри можна підняти масками: розгладжуюча здатність пудри кореня лопуха багато в чому обумовлена ​​високим вмістом біоактивних речовин. Рутин і полісахарид інулін повертають шкірі тонус, роблять тон шкіри рівномірним — такий комплексний вплив допомагає скинути пару років.

Лопух усуває застій рідини в тканинах, тому часто використовується для профілактики целюлітних застоїв, а про його здатності зміцнювати волосся ходять легенди.

Властивості:
- відновлення водно-сольового обміну в тканинах,
- лімфодренажна і бактерицидна,
- знімає свербіж і почервоніння шкіри,
- розгладжує зморшки.

Косметичне застосування: 2-80%.
- трав'яні пасти, убтан — 10-50%
- маски для зміцнення волосся — 5-15%
- крем-маска — 5-10%
- антицелюлітний масаж — 10-20%
- аюрведичне мило, бельді — 5-7%
- скраб і гоммаж — 15-80%.

Зберігання: щільно запечатана тара при кімнатній температурі

04547
Новий
5 од.
chat Коментарі (2)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right